vrijdag 13 maart 2015

Review Maybelline NY Dream Wonder Nude Fluid-Touch Foundation (No. 20 - Cameo Beige Éclat) - Floor

Mijn huid doet sinds de wintersport steeds minder mooi helaas. Ik merkte dat en toen besefte ik dat ik eigenlijk helemaal geen fijne foundation heb. Dus in de Etos zag ik deze liggen, waar ik Melissa ook al over had horen praten. Ik teste hem en nam hem mee. Benieuwd hoe ik hem vond? Klik snel op meer lezen!
De vormgeving
Het potje is van glas en ongeveer zo groot als de palm van mijn hand. Ik vind hem niet supermooi maar ook echt niet lelijk. Het flesje is vrij elegant en het glas voelt fijn aan. Ook voelt hij vrij klein terwijl er volgens mij best veel in zit. Het roze-metallic dopje matched met de bovenkant van het flesje wat een mooi effect heeft. Als je het flesje open draait zie je dat er een soort plastic applicator in zit. Deze doet me een beetje denken aan een schorpioenstaart, het is een bolletje met daaraan een vrij klein bolletje.De Foundation zelf
Allereerst: de foundation is vloeibaar, maar echt heel vloeibaar. Daarom vroeg ik me ook af of hij wel echt zou dekken. Dat doet hij wel. De applicator is heel handig doordat je met het kleine bolletje ook kleine stipjes, bijvoorbeeld onder je oog, kunt maken. De foundation zelf voelt als een primer, heel zacht. Mijn huid voelt superzacht na gebruik van deze foundation. Ook is de dekking vrij goed en blijft hij prima zitten door de dag.Swatches
In de winkel twijfelde ik tussen deze kleur, of een net iets lichtere. Toch koos ik deze omdat ik dacht dat de lichtere toch net iets te licht was. Nu twijfel ik of deze kleur niet iets te oranje is. Maar dit valt mee, zeker met een compact powder erover valt het niet op. Zoals je op de derde foto hieronder ziet zie je de foundation niet meer nadat je hem hebt aangebracht, dit vind ik heel fijn, want hij dekt wel goed. Wat jammer is is dat je droge plekjes meer ziet, hier moet je dus van te voren een goede creme over heen doen. Verder vind ik dat de foundation een vrij natuurlijk effect heeft, maar wel mooi dekkend.De foundation zit op de linkerkant van mijn gezicht.

Info en Voor & Nadelen
Inhoud: 20 ml
Prijs: €14,49, ik kocht hem in de aanbieding bij de Etos voor ca. €10.
Verkrijgbaar bij de Etos

+ voelt heel fijn
+ makkelijk te verwijderen
+ dekt voldoende
+ elegante vormgeving

- je ziet droge plekjes
- beetje oranje-achtige kleurConclusie
Deze foundation heeft zo zijn voor- en nadelen. De prijs is prima, de dekking is goed en hij voelt geweldig. Hij maakt mijn huid egaler en perfecter. Een vrij groot nadeel vind ik alleen dat je droge plekjes erger maakt. Maar, al met al is het een fijne foundation!Geen opmerkingen:

Een reactie posten