donderdag 19 maart 2015

Review: MAC Toledo LE blush in Azalea Blossom - Melissa

MAC kwam met drie prachtige LE's, helaas waren ze binnen no time uitverkocht. Ik was gelukkig; ik was nog net op tijd voor Azalea Blossom. Maar toen ging de betaling mis. Wat baalde ik toen mijn bestelling door MAC geannuleerd werd.. Deze blush stond bovenaan mijn wenslijstje. Gelukkig kon Floor hem toch nog voor mij bemachtigen bij de pro store in Den Haag. Ik laat jullie vandaag mijn nieuwe pareltje zien. Kijk je mee?


Sommige foto's zijn wat blauw uitgeslagen, sorry daarvoor. De verpakking is groot. Hij past eigenlijk niet eens in mijn blush bakjes. Dat vind ik eigenlijk wel jammer..

 
Er zijn drie kleuren verkrijgbaar, ik koos voor Azalea Blossom. Deze is al eens eerder in een collectie geweest.
 
De verpakking is mooi, al vind ik de geheel witte achterkant wel een beetje goedkoop ogen. En goedkoop was dit product zeker niet. Hij sluit goed en gaat ook makkelijk open.
 
De buitenkant is mooi, maar de binnenkant is nog veel mooier! Kijk nou, what's not to love about it??
 
 
Boven heb je roze en dit loopt dan langzaam naar paars. Supertof. De blush bevat meer gram als de normale blushes van MAC. Deze heeft 10 gram en de normale blushes hebben 6 gram. De blush is goed draagbaar, ook de paars.
 
 
Oh, ik ben verliefd. De blush blijft goed zitten. De kleuren bevatten een hele lichte glans. De blush is helemaal niet kruimelig. Waardoor je wel wat meer moeite moet doen om product op je kwast te krijgen.
 

De swatches! Boven zie je de kleuren gemixt, in het midden de paarse kant en daaronder de roze kant. Ze zijn zo gepigmenteerd dat je er makkelijk mee kan werken. Je kunt de kleur rustig opbouwen en hoeft niet bang te zijn dat je gelijk teveel aanbrengt.
 
 

Ik ben blij dat ik deze blush nog heb kunnen krijgen door Floor. Hij is zo mooi. Mijn eerste paarse blush en het is verassend mooi. Deze blush is ook een stuk beter draagbaar als ik had verwacht. Hij is heel lief en zacht.

Als je geluk hebt, kun je deze misschien nog bij een MAC store scoren voor €29,50.

1 opmerking: