zondag 29 maart 2015

Review MAC 'Romantic Breakdown' Lustre Lipstick (Bao Bao Wan) - Floor

De nieuwe collectie lag pas 2 uur in de winkel, en hij was al bijna uitverkocht.. Gelukkig kon ik deze mooie lipstick nog wel kopen! Ik wilde de producten uit de nieuwe 'Bao Bao Wan' Collectie van MAC eerst zien voordat ik er iets uit kocht, maar helaas was de Blush en de Nagellak die ik ook graag wilde al uitverkocht. Maar, deze nude lipstick was er nog wel! Benieuwd hoe hij is? Klik snel op meer lezen.

Vormgeving
De vormgeving is een groot deel van de reden waarom ik de lipstick kocht. Hij voelt iets ruwer dan de normale MAC-lipsticks, en de kleur is gewoon heel mooi vind ik. Hij is echt precies de kleur van de oogschaduw 'Club', ook van MAC (klik hier). Alleen lijkt hij op de lipstick iets turquoiser.Iniedergeval, de kleur vind ik prachtig. Het is bruin met kleine turquoise glitters. Heel subtiel staat er in een doffe gouden kleur 'Bao Bao Wan MAC' op, en de sluiting tussen de dop en de lipstick is koper-achtig, maar wel glimmend. De rest is dof wat een mooi contrast geeft. Als je de dop eraf haalt zie je dezelfde kopere kleur. Ik vindt hem echt perfect. Ook de verpakking, het doosje waar hij in zat was zo mooi in de kleuren bruin/koper en turquoise. Swatches
Zoals je kunt zien in de lipstick vrij neutraal. Het mooie vind ik dat er net een beetje glans en glitter in zit. Ook worden mijn lippen net iets lichter en het heeft een bijzonder effect.


1laagje lipstick aangebracht


Meerdere laagjes aangebracht


Wanneer ik meerdere laagjes lipstick aanbreng word de kleur natuurlijk donkerder, en verdwijd het 'glitter-effect' vrijwel helemaal. Zo lijkt de kleur heel erg op 'Luxe Naturale' van MAC (klik hier). Maar er is wel verschil in natuurlijk, sowieso zitten er in Luxe Naturale geen glitters en Romantic Breakdown heeft een 'Lustre' finish, Luxe Naturale is een Minerale Lipstick.Ik vind de lipstick heel fijn om te gebruiken. Net als 'Diva' (klik hier) voelt hij heel romig en zo smaakt hij ook. Heel typisch lipstick-achtig, wat voor mij niet storend is. Wel kan de lipstick droge lippen accentueren, maar dit is alleen van dichtbij te zien (zie op mijn onderlip hierboven een beetje).
Info en voor/na-delen
Prijs: €20,50
Inhoud: 3 gram
Verkrijgbaar bij de MAC pro store in Amsterdam en Den Haag en online

+ mooie verpakking
+ fijn om aan te brengen
+ subtiele kleur

- accentueert droge lippenConclusie
Het is een subtiele kleur, maar hij is wel aanwezig, zeker met de mooie verpakking vind ik dat hij het waard is. Het geeft net wat extra's aan een neutrale look. Met taupe en bruine oogschaduw vindt ik hem heel mooi staan. Ik ben heel blij dat ik hem nog heb kunnen kopen, als je hem ook wilt kan je het online proberen, of heel snel naar de MAC pro store in Amsterdam of Den Haag gaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten