dinsdag 24 maart 2015

Review Hema Soft Matt Lipbalm - Floor

In de Hema kijk ik altijd even naar de make-up, ik hou van dit merk met zijn schattige simpele dingetjes. Maar deze keer zag ik wat nieuws, superveel kleuren van deze leuke lipbalms! Ze hadden matte en glanzende versie's, maar de matte spraken me meer aan. Benieuwd wat ik ervan vond? Klik gauw op meer lezen.
De vormgeving is zoals ik al zei vrij simpel en Hema-achtig, ik houd van roze en daarom vind ik de verpakking wel leuk. Er staat op wat het is, en dat is het ook, meer niet. Hij voelt gewoon fijn, als een soort potlood en is vrij groot. Opzich is dit niet storend, het past mooi in mijn hand.


Voor de aankomende winactie heb ik de kleur '01' gekocht, deze kan je binnenkort dus winnen! Deze kleur is vrij licht, maar mooi bij elke huidskleur! De kleur die ik voor mezelf heb gekocht is '02'.


De lipbalm is erg fijn, hij is makkelijk en fijn om aan te brengen . Ook smaakt hij naar limonade! Na ongeveer 10 seconden word hij mat op je lippen, dit geeft een mooi effect. 

Zonder lipbalm

Met lipbalm om de randjes

Net nadat ik hem heb aangebracht

Wanneer hij mat is geworden


De kleur is vrij subtiel, maar wel aanwezig. Het is een vrolijke roze kleur, voor net dat beetje extra.Prijs: €3,50

+ fijn prijsje
+ smaakt naar limonade
+ mooie kleur
+ mat geeft een zacht effect
+ makkelijk aan te brengen
+ prima verpakking

- 'droge lippen gevoel'


Zoals je hierboven ziet kan ik bijna alleen maar voordelen noemen! Ik ben heel blij met mijn lipbalm en er word vaak aan mij gevraagt of mensen hem mogen lenen. Dit is altijd een goed teken natuurlijk. Het enige nadeel is dat hij nadat hij mat is geworden een 'droge lippen gevoel' geeft, maar dat is maar heel even. Verder vind ik het matte effect echt heel mooi.

Donderdag 26 maart komt de winactie online waarin jij deze lipbalm (no. 01) kunt winnen! 

Bedankt voor het lezen Geen opmerkingen:

Een reactie posten