vrijdag 6 maart 2015

Review Hema Soft Eyeliner - Floor

Ik heb weer een nieuwe lievelings eyeliner! Nadat ik hem leende van een vriendin vond ik hem al heel mooi dus in de Hema nam ik hem mee. Nu ik hem vaker gebruik ben ik nogsteeds erg blij, waarom? Klik snel op meer lezen..De vormgeving
De vormgeving is vrij simpel, heel erg Hema. Gewoon praktisch, niks speciaals. Er staat prima op wat het is en meer ook niet, wat ook niet nodig is natuurlijk. Wel had hij er iets minder goedkoop uit mogen zien van mij. Maarja, hij is ook goedkoop dus het is niet erg dat hij er zo uit ziet.De eyeliner zelf
De eyeliner is mooi zwart en vooral heel dun. Wat ik bij die van mijn vriendin merkte was dat de stift al vrij kapot was, ze had hem ook geknipt, maar hij deed het nogsteeds en hij was niet precies, maar wel mooi. Nu ik een nieuwe heb is hij echt nog super dun en kan je er heel gedetaileerd mee tekenen. Dit vind ik heel fijn. Hij is heel makkelijk te gebruiken.


Swatches
Op de swatches zie je hoe dun de lijntjes kunnen zijn. Ook zie je dat je ook heel makkelijk tussen je wimpers kan komen met deze eyeliner, dit vind ik heel fijn omdat je zo ook een soort 'natuurlijke' look kunt maken. 

Op mijn hand

Het dunste lijntje met mijn oog gesloten

Het dunste lijntje met mijn oog open

Een wing met mijn oog gesloten

Een wing met mijn oog open (zonder mascara)

Hier draag ik deze (klik hier) mascara.

Info en voor- & nadelen
Prijs: €3,50
Verkrijgbaar bij de Hema, Hema Beauty en ook online (klik hier)

+ makkelijk aan te brengen
+ mooie zwarte kleur
+ goede prijs
+ praktisch design
+ kan tegen regen
+ blijft lang mooi zitten

- niet hele speciale vormgeving


Conclusie
Hoewel hij er niet superspeciaal uit ziet is het gewoon een superfijne eyeliner! Ik zou hem iedereen aanraden, of je nou van veel zwart, of juist van een subtiel randje houdt. Ook kan hij tegen een buitje en gaat hij er prima af met make-up remover. Hij blijft de hele dag mooi zitten en is fijn om aan te brengen. Ik durf zelfs te zeggen dat ik hem fijner vindt dan mijn vorige lievelingseyeliner: Master Precise Liquid Eyeliner van Maybelline NY,  klik hier voor de review. En deze eyeliner is ook nog eens goedkoper, ik ben om. Jij nog niet? Ik zou zeggen test hem op zijn minst even in de Hema, ik denk niet dat je er spijt van krijgt!

Bedankt voor het lezen!2 opmerkingen:

  1. Ziet er interessant uit, ik heb er net eentje van Perfect Touch maar als deze op is ga ik zeker voor die van Hema.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij lijkt me wel fijn eigenlijk! Hij ziet er goed uit :D

    BeantwoordenVerwijderen