zaterdag 7 maart 2015

Review: Estée lauder pure color envy lipstick in Powerful - Melissa

De actie van Ici paris (40% korting op lipsticks) heeft mij veel geld gekost. Oeps, in totaal kocht ik 4(!) nieuwe lipsticks.. Ik had een hoop goede dingen gehoord over de lipsticks van Estee Lauder. Ik was benieuwd. Ik vond de kleur 'Powerful' erg mooi en nam die mee. Benieuwd naar deze mooie roze tint? Klik snel op meer lezen.
Al eerder schreef ik over twee lipsticks van YSL die ik gekocht had met de korting van 40%. Klik hier om naar dat artikel te gaan.


 
De verpakking van de Estée Lauder lipstick is vrij luxe en prachtig. Al blijft YSL toch favoriet. De verpakking is heel donkerblauw (bijna zwart) en glimmend met gouden details. Helemaal mooi.
 
De verpakking sluit magnetisch. Wat echt superluxe voelt en heel fijn is.
 
 
De kleur die ik koos is roze. Opvallend, maar draagbaar. Een hele mooie kleur. De kleur is semi-matte. De kleur is ondanks dat, heel erg zacht. Hij brengt heel makkelijk aan en glijd als het ware over je lippen.
 
En de swatch! Zoals je ziet komt er meer dan genoeg kleur van af. De lipstick blijft goed zitten. Zeker zo'n 4 uur. En oh, de kleur is zo prachtig! Dit is een heerlijke lipstick voor de zomer.
 

Ja, dit is een mooie toevoeging aan mijn lipsticks. Een lekker kleurtje met goede kwaliteit. Dit is zeker een mooie luxe lipstick. De actie (40% korting op lipsticks bij Ici Paris) loopt nog tot 15 maart. Mocht je dit kleurtje nog kunnen bemachtigen, ik zeg doen! Hij geeft veel kleur af en blijft goed zitten.

De Estée Lauder pure colo envy lipsticks zijn te koop voor €32,- bij onder andere Ici paris. Ze zijn nu met de korting nog tijdelijk €19,20.

3 opmerkingen: