dinsdag 3 maart 2015

Review: Essence all about matt! concealer - Melissa

De nieuwe producten van Essence vond ik eigenlijk allemaal niet zo heel erg bijzonder. Maar ik zit in mijn foundation en concealer periode. Deze concealer vond ik er wel erg intressant zien. Van deze serie, de all about matt! lijn, heb ik al de foundation en primer. Dus ik was erg benieuwd naar de concealer. Hoe bevalt 'ie? Lees je mee?


De verpakking is prima. Het is een vrij kleine standaard tube. Nu houd ik altijd wel van 'vaste' concealers, maar dit is natuurlijk hygiënischer. Deze concealer belooft mat te zijn en een goede dekking te hebben. Klinkt goed, toch?
 
Je krijgt heel makkelijk product uit de tube, al krijg je waarschijnlijk het laatste restje er niet uit. Al kan je deze verpakking dan wel weer openknippen.
 
 
Voor een vloeibare concealer is 'ie vrij dekkend. Ik gebruik altijd graag goed dekkende concealer omdat ik dat puur gebruik op plekjes die erg rood zijn. Deze concealer heeft een medium dekking.
 
 
Persoonlijk draag ik vloeibare concealer het liefst onder mijn ogen. Deze concealer doet zijn werk daar erg goed. Hij blijft goed genoeg zitten en ook de dekking is prima. Al vind ik de kleur misschien toch een beetje richting het oranje gaan. Netjes werken is wel een eis met deze concealer. Anders kan het effect toch wat ongelijk worden.
 
 
Ik heb een lijntje eyeliner op mijn hand gezet (let niet op mijn wondje), daarna bracht ik de concealer erover heen en smeerde hem uit. Zo krijg je een idee van de dekking.
 
 
De concealer is oké. Het is zeker geen slechte concealer. Maar ik denk dat er betere budget concealers zijn. Zo vind ik zelf de Catrice camouflage cream erg fijn. En als je in het Essence straatje wilt blijven; de Stay all day concealer moet geweldig zijn.
 
Dit product kun je kopen voor €1,99 bij de kruidvat.

1 opmerking: