vrijdag 27 maart 2015

Reisfoto's die me fascineren - Melissa

Uren kan ik rondzwerven op internet en foto's bekijken van mooie plekjes. Ik wil reizen. Zoveel zien als mogelijk is, vandaag deel ik deze prachtfoto's met jullie. Ik wil ook foto's maken van mooie plekjes. Sommige dingen wil ik ook heel graag doen. Dus zulke foto's vind ik leuk om te zien. Ik kan trouwens van de meeste plekken niet achterhalen waar ze gemaakt zijn. Helaas. Hopelijk is het leuk om te delen.
Untitled

Sophia last week | via Tumblr

Lovisaa ~

Untitled

Untitled | via Tumblr

Outside

Summer ♥

🌸🌊

- | via Facebook

Top 9 Mysterious Lost Worlds On Planet Earth

Cali

- | via Facebook

Untitled

p a t h e t i c | via Tumblr

. | via Facebook

nature | via Facebook

Dit waren er een aantal. Er zijn er nog zoveel meer. Ik hoop ooit een mooie collectie te kunnen laten zien met mijn eigen foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten