maandag 23 maart 2015

Opgemaakt #1 - Melissa

Vroeger maakte ik wel eens opgemaakt artikelen of video's. Maar hier ben ik toen mee gestopt, nu leek het me leuk om het weer eens te laten zien. Dit zal ik niet iedere maand doen, daar maak ik simpelweg niet genoeg voor op. Maar ik zal m'n opgemaakte producten weer proberen op te sparen. Kijk je mee?


We beginnen met een parfum van Playboy. Volgens mij was dit het play it lovely parfum. Maar dat weet ik niet zeker, ik heb er namelijk meerdere met dezelfde verpakking.
 
Dan een mascara die verbazingwekkend fijn was. Namelijk de high definition mascara van infinity woman. Deze zou ik graag opnieuw willen als ik wist waar ze hem nog verkochten. Ik kocht hem toen bij de op=op voordeelshop.
 
 
Deze nivea lip butter kreeg ik heel lang geleden bij de glossybox. Ik geloof dat Labello deze lipboter lijn heeft overgenomen van nivea. Ik heb heel lang met dit potje gedaan.
 
 
Dit is de oogmake-up remover van de Hema. Deze is heel prettig en goedkoop! Ook mijn waterproof mascara haalt 'ie eraf :)
 
 
Dan een deo, ik zal er vast meer opgemaakt hebben, maar die heb ik dan waarschijnlijk niet bewaard. Dit is een deo van 8x4. Best fijne deodorant.
 
 
Dan nog een lipbalsem, dit is de apple licious glossy lip balm van NYC. En dan in de kleur Big red apple. Best een oké product.
 
 
Dan een klein parfum van Essence. Deze kocht ik 2 jaar geleden voor naar Kos. Zo'n lekker parfum. Heel klein flesje, heel goedkoop, maar zo lekker.
 
 
Dan de Lash brow designer van Catrice. Deze wenkbrauwgel is fijn en ik heb hem alweer opnieuw gekocht. Mijn derde verpakking, alweer.
 
 
Als allerlaatste de Fit me foundation van Maybelline. Een super goede foundation. Ik baal dat 'ie op is. Misschien ga ik deze ook nog wel opnieuw kopen. Ik heb hier ook echt lang mee gedaan.
 

Dit was alles wat ik opgemaakt heb. Bedankt voor het lezen.

1 opmerking:

  1. Wat leuk om te zien dat je ook geuren opmaakt! Ik ben daar heel slecht in, hihi

    BeantwoordenVerwijderen