woensdag 11 maart 2015

My life in pictures: Jan-Feb - Floor

Het is weer zover, maart! Benieuwd hoe mijn maanden januari en februari waren? Klik snel op meer lezen voor foto's van deze wintermaanden.
2 JAN - Nieuwjaarsdiner met vrienden
Met vrienden gingen we lekker koken in mooie kleren om het nieuwe jaar te vieren. Het was een hele leuke avond!


9 JAN - Nieuwjaars/ kerstgala school
Door rare problemen met de gemeente hadden we geen kerstgala dit jaar! :(, maar 9 januari kregen we dan toch een soort kerstgala/ nieuwjaarsgala. Altijd leuk!


10 JAN - Shoppen, Uiteten en naar Gooische Vrouwen 2
Mijn oma uit twente kwam dit weekend langs, vandaar dat we lekker gingen shoppen in Den Haag en s'avonds heel bijzonder gingen eten bij Cio Ziro, een italiaans restaurantje. Daarna ging ik ook nog naar de film Gooische Vrouwen 2 met mijn vriendinnen. Ik heb zooo hard om deze film gelachen!


11 JAN - Amsterdam met Melissa
Met Melissa wilde ik al heeeel lang in Amsterdam shoppen en deze zondag was het eindelijk zover. We waren de hele dag in Amsterdam, lees er alles over in dit artikel (klik hier). Ook heb ik natuurlijk vrij veel gekocht, wat precies lees je in de shoplog (klik hier).


17 JAN - Beste vriendin terug van vakantie!
Mijn beste vriendin was voor een maandje met haar ouders naar Australië, dus toen ze terug kwam zijn we gezellig wat met haar gaan drinken in Den Haag.20 JAN - Superhard leren voor toetsweek
Helaas had ik ook toetsweek deze maanden en moest ik hard leren. Die hard leerde we elke dag met een groepje mensen, dit was leuk en leverde ook wat op gelukkig!


 

30 JAN - Magistrat feestje
Sinds kort zit er een nieuwe soort club in Den Haag wat Magistrat heet, ik had er al veel over gehoord en de 30e ging ik er heen. Het was zoals je op de foto ook ziet superdruk maar wel heel leuk, met goeie muziek!31 JAN - Bowlen
De volgende dag deden we wat rustiger aan en gingen we leuk disco-bowlen in Scheveningen.5 FEB - Homies de film
Op een avond hadden ik en een vriendin van mij zin om iets te doen, dus besloten we naar de bioscoop te gaan. We wisten alleen nog niet naar welke film. Over 'Homies' had ik al wat gelezen, deze leek me wel grappig, en dat was ook zo!


7 FEB - Opendag Maastricht University
Ik zit niet in mijn examenjaar, maar volgend jaar wel en het is natuurlijk wel belangrijk dat ik een goede studiekeuze ga maken. Vandaar dat ik op een zaterdag naar Maastricht ging met mijn ouders om daar op de Universiteit te kijken. De stad sprak me heel erg aan!8 FEB - Uit met vrienden
Met een groepje vrienden gingen we gezellig uit naar een soort kroeg met leuke muziek.


9 FEB - Snowboarden met vrienden
De volgende dag gingen we snowboarden in Snowworld, om te oefenen voor mijn skireis met school!12 FEB - Haar roze proberen
Voor de lol ging ik kijken hoe roze haar mij zou staan, met caraval spray en oranje kleur-spoeling.


13 FEB - Valentijnsdag op school
Valentijnsdag was dit jaar op een zaterdag, maar op school doen we wel altijd iets voor valentijn, dus vierde ik 2 keer valentijn dit jaar. Op school zamelen ze elk jaar geld in door lolly's te verkopen met kaartjes eraan.
14 FEB - Valentijnsdag
Op de echte valentijnsdag was ik met mijn familie, we keken gezellig een film en gingen lekker eten.17 FEB - Haar roze verven
Nadat ik het voor de lol geprobeerd had, en ik klaar was met mijn blonde haar besloot ik het echt roze te verven. Hoe dit ging? Lees alles over mijn roze haar in dit artikel (klik hier).18 FEB - Op skireis!
Met het vak BSM (Bewegen Sport en Maatschappij) ging ik met school op wintersport in Oostenrijk voor 4 dagen, het was super leuk en gezellig!22 FEB - Laatste dag wintersport met school
Ik ging snowboarden en zat in een groepje met 10 jongens en 2 meisjes, waaravan ik er 1 was. Ondanks dit was het toch heel leuk en gezellig, de laatste dag mochten we zelf groepjes maken en ging ik met 4 meisjes op stap.23 FEB - Eerste dag wintersport met ouders
Mijn ouders zaten expres dichtbij waar ik met mijn school zat en zij haalden mij de laatste dag s'avonds op. Hierna bleef ik nog een week met mijn ouders op wintersport.24 FEB - Sauna in Hotel Edelweiss
Bijna elk jaar gaan we na een paar dagen wintersport een avondje naar de sauna. Dit jaar deden we dat ook, dit is altijd heerlijk omdat wintersport toch best wel intensief is voor je lichaam.28 FEB - Laatste dag wintersport
De 28e was het mijn laatste dag op de piste. Ik had de hele week gesnowboard, en de 4 dagen daarvoor ook elke dag, dus ik vond het niet heel erg om weer naar huis te gaan. Wintersport is super, maar ook vermoeiend. Toen ik terug kwam had ik wel een vakantie nodig!

Bedankt voor het lezen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten