zondag 8 maart 2015

Get ready with me - Floor

Op youtube vind ik het altijd heel leuk om naar de 'Get Ready with Me'-video's te kijken. Aangezien ik nog nooit zo'n soort filpmje of artikel gemaakt heb dacht ik, waarom niet? Klik op meer lezen voor een kijkje in mijn ochtend. Het eerste wat ik doe s'cohtends? Muziek aanzetten. Zonder mijn muziek heb ik echt een ochtendhumeur, ook helpt het me met opstaan en wakker worden. Ik vind t heerlijk om s'ochtends mee te zingen en te dansen op mijn favoriete nummers. Benieuwd naar mijn favoriete muziek? Klik hier.


Als mijn muziek aanstaat is het tijd om echt wakker te worden, dit doe ik onder de douche. S'ochtends douchen is heerlijk, lekker wakker worden en je bent gelijk schoon. Ik was niet elke dag mijn haar, maar als ik dit doe dan gebruik ik meestal gewoon 'Elke dag shampoo' van Schwarskopf of een shampoo van Guhl. Ik gebruik soms conditioner van Wella maar meestal een soort masker van Aussie. Over haarmaskers en wat ik precies gebruik vertel ik je alles in dit artikel (klik hier).


Na het douchen poets ik gelijk mijn tanden, dit doe ik voordat ik ontbijt. Ik heb geen idee waarom ik dit doe, en soms wissel ik het af. 


Dan is het tijd voor ontbijt! Ik eet s'ochtends bijna nooit brood, eigenlijk eet ik altijd of een ei met zoals op de foto hieronder cherrytomaatjes en kaas of iets van musli of Kellog's met melk of yoghurt, heerlijk!


Dan is het tijd om me klaar te maken voor de dag. Het ligt eraan hoe mijn huid zich gedraagt maar meestal gebruik ik eerst mijn Pore Minimizing Potion van Kiehl's, dat is een primer die je huid supersnel mat maakt. Deze gebruik ik als mijn huid vrij vet is s'ochtends. Ook gebruik ik sinds kort, voor ik deze primer aanbreng natuurlijk deze (klik hier voor de review) gezichtsreiniger van Lush.Soms is mijn huid heel droog, dan gebruik ik voor mijn primer mijn favoriete dagcreme van L'oréal (klik hier voor de review). Deze dagcreme verzorgt mijn huid echt heel goed. Als mijn huid minder droog is gebruik ik de dagcreme ook maar dan na mijn primer.Ik heb best wel dikke en warrige wenkbrauwen, vandaar dat ik eigenlijk elke dag even mijn wenkbrauwen in shape breng met een wenkbrauw-borsteltje. Ik teken mijn wenkbrauwen nooit omdat dat gewoon heel lelijk is bij mij. Mijn wenkbrauwen zijn namelijk al donkerder dan mijn haar en als ik ze nog donkerder maak ziet het er gewoon echt niet uit ;).


Wat ik nooit oversla: Lippenbalsem. Hier gebruikte ik mijn 'Honey Trap' van Lush, deze is heerlijk zoet  en verzorgend. Ook gebruik ik vaak labello.Dit doe ik niet alijd, maar als ik lipstick gebruik draag ik vaak niet hele overheersende kleuren. Ik hou van een neutraal maar net iets anders, ik gebruik 'Luxe Naturale' en 'Soar' van MAC heel vaak. (klik op de namen voor de reviews!).


Bijna elke dag draag ik mascara, soms alleen oogpotlood of eyeliner. Deze dag gebruikte ik mijn mascara uit IJsland (klik hier voor wat ik nog meer in IJsland kocht), deze mascara geeft een heel natuurlijk effect. Het verschilt per dag natuurlijk waar ik zin in heb qua mascara's.


Voor ik de rest van mijn oog make-up op doe gebruik ik een primer van Sephora of deze kleine primer van Urban Decay. Zo blijft de make-up beter zitten.


Deze dag gebruikte ik allereerst dit donkerbruine oogpotlood van MAX.
Ik bracht hem aan in de hoek van mijn oog waarna ik hem met mijn vinger uitveegde.


Hierna gebruikte ik mijn favoriete liquid eyeliner van Maybelinne NY (Klik hier voor de review).
Met deze eyeliner maakte ik een kleine wing.


Hieronder zie je de uiteindelijke ooglook:Ik heb 2 katten, die op t moment op mijn kamer eten. Deze moet ik dus s'ochtends niet vergeten eten en drinken te geven!


Als laatste kleedde ik me aan, waarna ik mijn tas uitkoos, deze inpakte en naar school ging!


Bedankt voor het lezen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten