donderdag 5 maart 2015

Favorite 5 make-up products at the moment #1 - Melissa

Tijd voor nieuwe favorieten. Februari was mijn verjaardagsmaand. Ik kocht een hoop, te veel. Ik deed altijd 'Favorite 5 things at the moment' maar eigenlijk liet ik altijd alleen make-up zien, dus ik dacht dat ik de titel beter veranderen kon. Dit is mijn tweede favorieten artikel van 2015. Kijk je mee?
Ik heb deze maand veel geld uit gegeven aan prachtige producten. En oeps, er zit geen één budget product in dit artikel. Maar het zijn allemaal ook echt pareltjes, stuk voor stuk.

Laten we starten met dit grote palette van MAC. Ik wou deze al heel erg lang, maar het is prijzig. Ik kocht het lege palette voor €10,-, de insert voor €3,- en de oogschaduws waren €13,50 per stuk. Ik ga deze lekker rustig aan vullen. Ik heb er nu al twee mooie kleurtjes in: Vapour en Mystery.
 
Dan dit mooie palette van Benefit, deze reviewde ik al een tijd terug. Wanneer ik voor een gouden ooglook ga, is dit palette per-fect. Dit is het world famous neutrals palette. Klik hier om naar mijn review te gaan.
 
 
Dan een nieuw product van Smashbox. Tevens ook gelijk mijn eerste product van dit merk. Hier komt nog een review van, maar ik verklap nu dus alvast; hij is fijn!! Dit is de 24 Hour photo finish lid primer.
 
Dan nog een ander product van Benefit. De welbekende hoola bronzer. Hij is echt ge-wel-dig. Ik kreeg dit prachtige product van mijn oma voor mijn verjaardag. Benieuwd naar meer? Klik hier voor mijn review.
 
En hoe kon het ook anders; natuurlijk staan er ook in dit favorieten artikel weer mooie lipsticks van YSL. Ik bezit nu 5 Rouge volupté (shine) lipsticks, alle 5 zijn ze favoriet. Maar dit zijn mijn twee meest recente: nummer 6 en nummer 17. Klik hier voor het review.
 

Het was een zonnige dag, zoals je ziet aan de foto's. Maar wat kan je anders doen, dan van de zon houden? Ik ben heel blij met al mijn nieuwe of herontdekte pareltjes. ♥

Bedankt voor het lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten