vrijdag 20 maart 2015

EOTD 'Pastel hair', Make-up look bij lichtroze haar - Floor

Toen mijn haar even pastel-roze was moest ik mijn make-up ook een beetje aanpassen. Ik maakte een vrij naturale maar toch mooie ooglook. Benieuwd hoe? Klik snel op meer lezen.Zoals jullie misschien wel weten verfde ik nu een maandje geleden mijn haar roze, het veranderde door het wassen van superfel roze naar pastel-oranje, klik hier voor meer info en foto's. Een nieuwe haarkleur vraagt natuurlijk ook om nieuwe make-up kleuren. Ook qua kleding moest ik me een beetje aanpassen. Gelukkig kleurde ik het in de winter, waarneer ik sowieso al weinig kleur draag (vooral zwart en donkerblauw). Op mijn ogen droeg ik vooral bruine en roze of koper-achtige kleuren. De look die ik maakte was vrij natuurlijk, maar ook net iets smokey-eye-achtiger. 
Stap 1: lichte kleuren
Als eerste kleur bracht ik een lichte oogschaduw aan in binnenste kant van mijn oog, en boven mijn wimperrand, waar ik normaal mijn eyeliner zou aanbrengen.
Stap 2: schaduw creëren
Een vrij donkere bruine oogschaduw bracht ik in mijn crease aan, en iets daaronder en daarboven. 
Stap 3: Mascara!
Wat we natuurlijk niet kunnen vergeten is mascara! 
Hier draag ik Eyeko's 'Eye Do' (klik hier voor een review).  Bedankt voor het lezen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten