donderdag 12 februari 2015

Wat een week.. - Melissa

Soms heb je van die weken waarin alles tegelijk en door elkaar heen gaat. Dit was voor mij zo'n week. Gelukkig zijn de ergste spanningen er nu af. In dit artikel vertel ik over mijn zenuwslopende week. Wat je duidelijk aan mijn huid ziet; puistjes; drama. Hierdoor ben ik ook vrij afwezig geweest op de blog, excuses. Maar vanaf volgende week ga ik het weer helemaal oppakken. Toch ga ik mijn week even delen. Lees je mee?
.
We beginnen met vorige week donderdag. Ik wil graag de opleiding 'Luchtvaartdienstverlener' volgen, daar kun je grondstewardess mee worden of stewardess in de cabine, Ik wil graag vliegen, veel zien, ik werk graag met mensen, dit is een baan voor mij. Ik had daarom ook vorige week een intake gesprek op een school; maar de vliegmaatschappijen en dus ook de vooropleidingen zijn streng. Dus ik was erg zenuwachtig, want veel plekken zijn er niet. 

Ik had het idee dat ik mijn intake helemaal verpest had. Toch had ik dinsdagmiddag een voicemail of ik terug kon bellen omdat ze mijn email niet konden achterhalen. Ik belde terug en ik ben aangenomen! Super tof, als ik mijn examens haal, ga ik me verdiepen in de luchtvaart. 

Alps

Dan dinsdag had ik mijn sectorpresentatie, ik vind het erg eng om me voor een grote groep te presenteren. Mijn onderwerp was de reisbranche, met als hoofdvraag; '' Hoe komt een reis bij een reisorganisatie tot stand?'' De presentatie ging best goed ondanks mijn zenuwen, ik heb een goed gekregen. Dat betekend dat ik op dit onderdeel in ieder geval mijn examen haal! Sluit je je sectorwerkstuk en presentatie niet met een voldoende af; mag je niet aan je examens deelnemen. Wel mag je het dan een aantal keer opnieuw doen.

Dan vandaag, woensdag, de dag dat ik dit schrijf, had ik herkansingen van mijn schoolexamens. Ik koos ervoor om geschiedenis herkansen, dat was de enige onvoldoende die ik had. Namelijk een 5,1. Helaas dacht ik vorige keer dat mijn toets goed was gegaan en had ik helemaal niet op een onvoldoende gerekend, dus hopelijk krijg ik dit keer wel wat ik verdien. Want ik had me vorige keer al helemaal rot geleerd!

Zakia Purity | via Tumblr

Donderdag heb ik anglia les, een aantal extra engelse lessen die je kunt volgen (tegen een behoorlijke prijs!) en daarna krijg je een examen, als je die haalt, staat dat weer goed voor later. Vooral als je net als ik wilt werken in de toeristische sector. 

Vrijdag ga ik sporten en inkopen doen voor mijn verjaardag. Dus die dag zit ook weer vol.

Zaterdag is er een 'verassing' voor me geregeld door mijn ouders. Ik gok op autorijles. Daarna ga ik met mijn moeder de stad in. Ik weet al dat ik van mijn ouders een nieuwe laptop krijg voor op mijn nieuwe school. Die komt ook dan binnen. S'avonds komen vrienden en vriendinnen en gaan we gezellig uit! Want om 12 uur ben ik jarig!! Hopelijk wordt het supergezellig.

Zondag ben ik echt jarig en komt mijn familie langs, hopelijk ben ik niet te brak, want ik zal waarschijnlijk pas vroeg op de ochtend thuis komen. 

 Bora Bora

Hopelijk snappen jullie waarom ik wat afwezig ben geweest. Ik ga het na dit weekend weer compleet proberen op te pakken. Maar Floor heeft ook wat moeite met iedere dag posten, dus misschien dat we uiteindelijk besluiten terug te gaan naar om de dag. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten