dinsdag 10 februari 2015

Things to try #2 (Wishlist) - Floor

Mijn laatste wishlist was alweer een half jaar geleden! Tijd voor een update dus. Beniewd naar de dingen die ik graag wil proberen of echt wil hebben? Klik snel op meer lezen.


kleur: Paloma, prijs: €39,40
Ik weet niet meer precies waar maar op youtube hoorde ik iemand praten over deze 'contour blush' een blush en een bronzer samen waarmee je supermooi zou moeten kunnen contouren. Sowieso wil ik een blush/bronzer van Nars hebben omdat dit gewoon een heel mooi merk is. Alleen de prijs is een beetje buiten mijn budget helaas. 


Ik maak wel eens een simpele vlecht, en deze draai ik dan in een knotje. Maar deze updo van www.oncewed.com is natuurlijk veel mooier en eleganter dan mijn knotje. Iéts meer moeite maar wat een resultaat, ik kan niet wachten om hem te proberen! Deze updo stond met nog meer leuke ideeen ook in dit haar-inspiratie artikel.


Prijs: $128, €113
Deze versie van Madewell is heel mooi maar wel vrij prijzig. Nogsteeds zoek ik wel zo'n broek, met scheuren. Heel casual maar toch elegant en mooi.


Lush 'Full of Grace', prijs: €15,75
'Dit fantastische serum geeft je gevoelige huid net even wat extra verzorging. Amandelolie, murumuru- en cupuacu boters voeden je huid intensief, rozenolie kalmeert irritaties. We hebben er ook nog eens Portobello champignons in gestopt, omdat die barstensvol anti-oxidanten zitten. ' Klinkt geweldig toch? Dit bijzondere product vond ik toen ik informatie opzocht over mijn gezichtsreiniger van Lush, Movis (klik hier voor de review)


Prijs: €68,95
In Nederland is het natuurlijk niet heel koud, maar ook niet echt warm. Vandaar dat ik meestal iets van een shirt met lange mouwen draag. Deze blouse vind ik heel leuk omdat hij zo nonchalant staat, maar wel hele mooie kwaliteit heeft.


Prijs: 30 ml €68
Toen ik de eerste reclame van deze nieuwe parfum van Victor & Rolf zag was ik niet onder de indruk, het flesje is ook leuk maar niet super vind ik zelf. Maar de geur.. Ik was vanaf de eerste keer ruiken verliefd. Er zit sinaasappel, mandarijn en karamel in wat voor een zoete maar superlekkere bijzondere geur zorgt. Wel is hij heel prijzig..


Prijs €82,97 (sale), normaal: €117,39
Ik ben vrij moeilijk met jassen en houd wel heel erg van vesten. Op het eerste gezicht dacht ik dat deze jas ook een vest was maar toen ik hem van dichterbij bekeek bleek het een jas te zijn, perfect voor mij? Ik twijfel wel..


Op Pinterest, (klik hier voor mijn pinterest) kwam ik deze DIY tegen en ik wil hem heel graag proberen! Ik houd namelijk echt van peel-off maskers, omdat ik het gevoel heb alsof je echt al het vuil van je gezicht af haalt. 

Prijs: €22.86
Op Instagram zag ik Sanne (klik hier voor haar Instagram) een soortgelijke panty dragen en ik vond het superleuk staan. Het lijkt net alsof je kniesokken over je panty draagt maar het is dus niet zo wat een grappig effect geeft, orgineel maar niet al te gek.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten