vrijdag 13 februari 2015

The Gossip Girl Tag - Floor

Sinds kort kijk ik Gossip Girl, ik vind het een super leuke en fijne serie. Niet al te moeilijk om te begrijpen maar wel genoeg interessante verhalen. En sowieso is het leuk om naar rijke mensen te kijken. Ik kan wel zeggen dat ik aardig verslaafd ben.. Vandaar dat ik de Gossip Girl Tag wilde doen. Klik snel op meer lezen!


Hoe heb je de show ontdekt?
Al mijn vriendinnen keken het en via tumblr kende ik het ook al. Toch had ik het sinds kort pas voor het eerst gezien. Ik dacht altijd dat het heel erg drama en superoverdreven was maar de mensen zijn zoveel echter en leuker dan ik dacht! Nu kijk ik de show op netflix, minimaal 1 aflevering per dag.


Chuck, Dan of Nate?
Dan vond ik eerst heel schattig eerlijk en leuk maar nu begin ik me een beetje te irriteren aan hem. Ook vind ik hem niet heel knap. Hij bemoeid zich overal mee en is soms een beetje té eerlijk. Chuck is heel sexy natuurlijk, maar misschien een beetje té voor mij. Ik zou niet met hem om kunnen gaan denk ik haha. Nate is mijn favoriet. Hij is zo lief en zorgzaam, alleen houd hij wel van affaires.. Maar ik denk als hij echt verliefd is hij de leukste van de drie is.

Wat betekent '8 letters, 3 words'?
Aaah dit was het begin van het Chuck-Blaire 'spel', het betekent gewoon "I love you" toch? Dat wat ze zo moeilijk vonden om te zeggen.. Lief maar ook raar hun spel..


Met wie zie je jezelf vrienden zijn in de show?
Dat is best wel een moeilijke vraag! Ik denk dat ik met Blair wel vrienden zou zijn, en met Jenny. Blair vind ik gewoon echt een heel interressant persoon daarom zou ik wel aan haar lippen kunnen hangen en Jenny lijkt wel een beetje op mij. Ik denk dat ik het heel goed met haar zou kunnen vinden. Ook denk ik dat ik met Nate zou omgaan, hij lijkt qua innerlijk ook op mijn jongensvrienden.


Chair of Dair?
Chair, 100%. Chuck en Blair zijn gewoon meant to be vind ik. Dan en Blair vind ik niet bij elkaar passen, misschien qua uiterlijk maar ze passen niet bij elkaar qua innerlijk. Chuck en Blair halen het beste in elkaar naar boven en zijn gewoon perfect.


Wie denk jij dat gossip girl is?
Ik vind het heel moeilijk! Dan is wel heel erg bemoeiend en ook best gemeen maar Georgina houd meer van drama en vervelende situaties, ik denk dus ook dat zei het kan zijn. Maar Georgina is wel vaak weg terwijl Gossip Girl gewoon door gaat. Hij/zij zou ook Blair kunnen zijn aangezien Blair ook wel van drama houdt, maar ik denk niet dat ze zo over Serena zou praten. 


Wat was je favoriete aflevering?
Aflevering 18 "Much 'I Do' About Nothing" uit seizoen 1. In deze aflevering werd veel duidelijk en gebeurde er heel veel! Nate kwam erachter dat Blair en Chuck sex hadden gehad, Rufus ging met Lily naar bed, Lily trouwde met Bart Bass, Dan ging met Georgina, Dan en Serena gingen uit elkaar, Chuck en Blair kwamen weer bij elkaar en Nate en zijn vader namen afscheid. 

Wie haat je het meest?
Ik vind Georgina echt verschrikkelijk maar Cece (de moeder van Lily) vind ik ook heel vervelend. Ook dat Serena altijd domme dingen doet vind ik irritant maar daar haat ik haar niet om. Georgina vind ik het ergst, ze wilt gewoon altijd iedereen dwars zitten en lijkt alles te weten. Dit vind ik heeel vervelend.


Wie zou jij willen zijn uit de show?
Ik vind Vanessa heel mooi en ik vind ook dat zei dingen heel goed doet. Ze is heel puur en aardig. Maar ik zou het liefst Serena's leven willen hebben. Hoewel haar thuissituatie niet altijd geweldig is heeft ze wel bijna alles wat haar hartje begeert en kan ze naar de beste feesten in de mooiste kleren. Dit zou ik graag willen.


Zou je in de Upper East Side of in Brooklyn willen wonen?
In brooklyn is misschien wat relaxder! In de Upper East Site zit je áltijd midden in de stad en vanaf Brooklyn heb je iets meer afstand. Ook denk ik dat je hier meer 'mens' kan blijven, wat belangrijk is natuurlijk.


Wat is je favoriete koppel?
Chuck en Blair! Hoewel ik Vanessa en Nate ook heel leuk vond. Ook Rufus en Lily vind ik heel leuk, ze houden zoveel van elkaar! Ik vind Serena en Dan altijd zoveel gedoe hebben met hun relaties, Nate lijkt altijd heel verliefd en dan opeens is hij het niet meer.. Ik vond Vanessa en Nate heel goed voor elkaar, ze haalden goede dingen in elkaar naar boven. Dit doen Chuck en Blair ook, hun horen gewoon echt bij elkaar. 


Vond je Jenny leuker als good of als bad girl?
Ik vond Jenny eerst altijd leuker als good girl, maar nu ze zich helemaal confortabel voelt als bad girl vind ik haar nu veel mooier. Ook vind ik haar innerlijk zo leuker, want het innerlijk van good girl Jenny vond ik helemaal niks. Wel vond ik dat ze mooi haar had, als bad girl met een pony vond ik haar niet mooi maar wel leuk qua innerlijk.


De vragen heb ik uit verschillende Gossip Girl Tags gehaald.

Ik tag jullie allemaal!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten