zondag 15 februari 2015

TAG: It's my birthday! 17! - Melissa

Vandaag ben ik jarig! Mijn 17e verjaardag, waarschijnlijk lig ik nu nog doodmoe op bed of ben ik gezellig met mijn familie mijn verjaardag aan het vieren. Gister deed ik dat al met vrienden door lekker uit te gaan. Het leek me leuk om de birthday tag in te vullen voor vandaag. Dat is toch wat anders als alleen een artikel met ''Ik ben jarig''. Kijk je mee?
Welke dag is het nu?
Zondag, 15 februari.
Op welke dag ben je geboren? 
Op een zondag! 
Wat staat er boven aan je verlanglijstje dit jaar?
Eigenlijk niet zo veel..
Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf?
De afgelopen paar keer was ik jarig in het weekend, dus toen; ja. Maar wanneer ik doordeweeks jarig zou zijn, zou ik het niet op de dag zelf vieren, maar in het weekend.

Zo'n 3/4 jaar geleden met m'n overleden paardje Torenzo.

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit gehad hebt voor je verjaardag?
Ik denk dat ik het meeste blij was met een fiets die ik ooit kreeg. Het was een blauwe fiets met gele bloemen; ik zou voortaan de allercoolste fiets hebben. Ik zou niet weten hoe oud ik was toen ik die kreeg, maar ik was er ongelooflijk blij mee.
Hoe vier jij je verjaardag en heb je tradities? 
Ik heb niet echt tradities, wel vier ik het ieder jaar met vrienden en met familie apart.
Heb je weleens iets gevraagd, maar nooit gekregen?
Ik denk het niet, nee.
Ik was nou eenmaal een paardenmeisje..

Wat is je lievelings taart?
Ik houd niet zo van taart.. maar sinds ik bij de bakker werd, vind ik nu wel één gebakje echt lekker; een tompouche. 
Welke hapjes vindt jij echt bij een verjaardag horen?
Blokjes kaas, ik ben echt dol op kaas. Ik ben een echte kaaskop. Net als mijn moeder, dus de blokjes kaas hebben we ieder jaar wel op tafel. Ook de zeevruchten chocolaatjes vind ik heerlijk en zijn verplicht op mijn verjaardag.
Wat zou jou ultieme verjaardagscadeau zijn?
Ik zou het eigenlijk niet weten... 
Krijg je veel kaartjes/smsjes/telefoontjes op je verjaardag? 
Wat is veel? Ik denk dat ik er wel redelijk wat krijg..

Dat was de tag! Ik vond het leuk om hem in te vullen. :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten