zaterdag 28 februari 2015

Stash flash: kleine oogschaduwpalettes - Melissa

Vandaag laat ik weer een deel van mijn make-up collectie zien. Namelijk mijn kleine oogschaduwpalettes. Dit heb ik laatst heel goed uitgezocht, dus nu is mijn stash vrij bescheiden. Ik gebruik eigenlijk niet zo vaak kleine oogschaduwpalettes, maar die zou ik zeker vaker gebruiken moeten. Kijk je mee?

Essence
Ik heb drie kleine palettes van Essence. Laten we beginnen met het palette uit de Hello Autumn collectie. Dit palette is volgensmij toen echt door iedereen gekocht. Dan heb ik ook één van de night club palettes. Dit is de kleur 03 Dance-til-dawn. En als laatste, een echte topper, de quattro in 05 To die for.


Catrice
Ik heb twee limited editie paletten van Catrice. De eerste komt uit de feathers & pearls collectie. In 01 Hollywood's Golden Age. Daarnaast zie je een palette uit de Check & tweed collectie. Dit is het palette in 01 London's eye.
 
Eyeslipsface
Je ziet boven een eyeshadow duo van Elf, deze is in de kleur Berry Mix. Daaronder zie je twee van de één euro palettes, ik heb de kleuren Ethereal en Luxe.
 
Overig
Je ziet linksboven een palette van Vera Valenti, deze zat ooit in de glossybox. Daarnaast zie je een palette van Paris Memories. Helemaal onderaan is er nog een palette van Wet 'n wild.
 
Catrice
Dan heb ik vier van absolute eye colour palettes. Linksboven zie je Frozen yogurt, daarnaast zie je Mud Spencer & Corall hill. Linksonder zie je OMG, I want that! en daarnaast zie je Twinkle in the eye.

Dat waren al mijn kleine oogschaduw palettes. Helaas is mijn laptop ermee gestopt. Ik had al wel een nieuwe laptop voor school, maar deze is dus niet zo geschikt voor artikelen.. En ook kan ik hier geen foto's of iets op bewerken omdat ik deze laptop echt 'clean' moet houden. Dus hopelijk gaat mijn laptop voor thuis weer werken.

Bedankt voor het lezen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten