woensdag 4 februari 2015

Spam je blog!

Het is weer tijd voor een 'Spam je blog'. De laatste tijd gaan onze bezoekersaantallen omhoog, hier zullen vast een aantal meiden tussen zitten met een hele leuke blog. We vinden het leuk om te zien wie onze blog nou eenmaal volgen en ontdekken graag nieuwe blogs. Ook is het leuk voor anderen die nog graag nieuwe blogs ontdekken. De laatste keer dat je bij ons mocht spammen was in september 2013. Meer als een jaar geleden..

Laat dus zeker in een reactie achter waarover jij blogt en wat de link van je blog is natuurlijk!

5 opmerkingen:

 1. Hi! Leuk dat we mogen spammen :)

  Ik ben Eva en ik blog op Ladyoflifestyle.nl over alles wat me bezighoudt. Ik vind jullie blog erg leuk en ik hoop dat jullie ook een kijkje op mijn blog willen kijken. Liefs, Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi, ik ben een 15 jarige meisje uit Zuid-Holland. Ik blog vooral over beauty, fashion en lifestyle maar heel heel soms wijk ik hier vanaf. Ook post ik leuke nieuwsfeitjes. Ik ben pas begonnen met bloggen, umh dat was dacht ik November. Maar ben nu al verslaaft aan het schrijven van blogs!

  https://colourfulhope.wordpress.com
  https://www.bloglovin.com/blogs/colourfulhope-13488413?search_term=colourfulhope&context=search_suggestion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Melanie, om de dag plaats ik een artikel op mijn blog lifebymelanie.blogspot.nl . Denk hierbij aan reviews, beauty, fashion, recepten en dergelijke. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haaiii,

  leuk om even te mogen spammen!
  Mijn blog gaat over nail art en ik blog op weheartpolish.blogspot.nl
  Eigenlijk ben ik nog bezig met het verplaatsen van mijn volgers op bloglovin, dus als je me wilt volgen kun je nog naar weeklynailart.blogspot.nl gaan ;)

  x Eva

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inmiddels zijn mijn volgers overgezet en kun je gewoon terecht op weheartpolish.blogspot.nl

   Verwijderen