donderdag 26 februari 2015

Review: YSL Rouge volupté shine Pink in devotion & Rose in tension -Melissa

Als je onze blog wel vaker bezoekt, weet je wat mijn favoriete lipsticks zijn. Ik hou van de YSL rouge volupté lipsticks! Ici paris heeft een superleuke actie (geldig tot 15 maart), er is namelijk 40 % korting op alle lipsticks! Als lipstick lover kan je die actie natuurlijk niet overslaan. Ik bestelde natuurlijk nieuwe YSL lipsticks. Vandaag laat ik deze beauty's zien! Kijk je mee?


Met trots kan ik zeggen dat ik nu vijf van deze beauty's in mijn bezit heb. De andere lipsticks heb ik al eerder gereviewd en ook Floor heeft er één.

Rouge volupté shine 8 Pink in confidence - klik 
Rouge volupté 9 Rose Caresse - klik
Rouge volupté shine 13 Pink in Paris - klik 
Rouge volupté shine Orange impertinent - klik


Beide kleuren bestelde ik online, ik wist dus niet precies hoe de kleuren eruit zouden zien. Natuurlijk had ik reviews opgezocht, maar beide kleuren waren vrij anders als ik ze verwacht had. Eerst schrok ik daar van, ze leken beide vrij heftig. 

Ik koos twee kleurtjes uit. Je hebt twee verschillende lijnen Rouge volupté lipsticks. Mijne komen beide uit de shine lijn, die lipsticks hebben nog net iets meer verzorging, zijn net iets meer sheer en hebben wat glans.

De verpakking.. zo geweldig. Het kan toch gewoon niet mooier? Ik houd van goud. In het midden zit een strookje waarin je de kleur kunt zien en het logo is daarin verwerkt. De verpakking voelt vrij zwaar aan. 


De YSL Rouge volupté lipsticks blijven heel erg goed zitten. Ondanks dat ze zo zacht als boter zijn. Ze glijden echt over je lippen. Het zijn 'platte' lipsticks, wat ik wel mooi vind, maar ook brengen deze nog is super prettig aan. Omdat de substantie zo fijn is, is het ongelooflijk makkelijk om deze lipsticks mooi aan te brengen.


Pink in Devotion is zoals ik al zei een vrij felle roze kleur. Een prachtige kleur voor de zomer, deze gaat sowieso mee naar Ibiza! Dit is echt de perfecte roze kleur, hij is namelijk nog best draagbaar. Opvallend, maar draagbaar.

Dan nummer 17 Rose in tension, dit is een lastige kleur om te omschrijven. Het is een roze kleur die heel erg naar het rood neigt. Deze is nog net iets opvallender als Pink in Devotion.


En de swatches!! Hoe kon het ook anders dan dat deze pareltjes hartstikke gepigmenteerd zijn. Wat een prachtkleuren, vind je niet?


Ik blijf de full-face foto's een beetje lastig vinden. Maar van doen leer je toch? Hieronder zie je kleur 17 Rose in tension. 

En dan nummer 6 Pink in Devotion! Hij is het echt iets feller.

Deze lipsticks zijn absoluut een mooie toevoeging aan mijn collectie. Ik zou je het zeker aanraden om nu met de actie van Ici Paris deze pareltjes aan te schaffen. Ze zullen je niet teleur stellen. Ze blijven lang zitten, verzorgen je lippen, brengen makkelijk aan en zijn hartstikke gepigmenteerd.

YSL Rouge volupté shine lipsticks kun je kopen voor €34,50 (nu met de actie €20,71) bij Ici paris, Douglas of de bijenkorf.


1 opmerking: