zaterdag 14 februari 2015

Review: NYX round lipstick 620 Paris - Melissa

Van de meeste producten die ik in Amsterdam kocht, kon je al een review vinden. Toch is het nog niet voorbij; hier is het één na laatste product. Deze lipstick van NYX. Ik las zoveel goede verhalen over deze lipsticks. Ik had er ooit al één; maar in echt de verkeerde kleur. Daarom dacht ik dit keer maar een kleurtje in de winkel uit te kiezen. Het werd de kleur 620 Paris. Kijk je mee naar wat ik van deze lipstick vind? 


De vormgeving is prima. Strak, zwart, simpel, stevig. De kleur kun je onderaan zien, altijd fijn. Dat vind ik serieus zo jammer aan bijvoorbeeld MAC lipsticks. Ik vind het prettig om gelijk te zien welke kleur ik pak.

Ik koos de kleur 620 Paris. Dit is een beetje een oudroze kleur, maar ook met een vrij lichte paarse toon erin. Ik vind de kleur echt prachtig, ook op mijn lippen. Dit is een vrij opvallende kleur maar hij is zeker goed draagbaar; de midden weg.

Wat ik mooi vind is dat de lipstick een licht glansje heeft, verder geen glitters, maar helemaal matte dus ook niet. De lipstick brengt gemakkelijk aan en verdeeld zich mooi. Je ziet niet de lijntjes van mijn lippen. De dekking is ook top.

De kleur op mijn lippen! Ik vind het zo'n mooi kleurtje. Van deze lipstick ga ik nog veel plezier hebben. 


Ik ben tevreden. De lipstick houdt het zo'n 3 uur vol, heeft een prachtige pigmentatie en oh, ik houd van de kleur. Ook droogt 'ie m'n lippen helemaal niet aan, top! Dit is ook weer zo'n goede budget topper.

Je kunt de NYX round lipsticks kopen bij Douglas voor €4,99

Geen opmerkingen:

Een reactie posten