dinsdag 24 februari 2015

Review: Flormar waterproof lipliner No. 216 - Melissa

Toen Floor en ik in Amsterdam waren kocht ik ook een nieuwe lipliner. Ik ben de laatste tijd erg in to de lipliners. Dus ik wou er graag één van Flormar proberen. Ik ben tot nu toe altijd erg positief over Flormar geweest, dus ben ik ook zo positief over de lip liner? Of valt deze toch tegen? Kijk je mee?

Al eerder reviewde ik twee producten van dit merk.

Revolution perfect lipstick in R15 Incognito in Pink - klik
Blush-on in 89 Classic Pink - klik


Ik ging voor nummer 216. Volgens mij heeft deze kleur voor de rest geen naam. De kleur is roze maar met een paarse ondertoon, waar ik zo dol op ben! Daarom koos ik deze ook uit natuurlijk. 


De lip liner ziet er mooi uit. Niet goedkoop, maar luxe. De lipliner brengt erg makkelijk aan. De kleur is zelf al mooi, maar ook onder een lipstick is 'ie prachtig. 


Waterproof? Hij zal een regenbui wel overleven. Hij blijft zo'n 4 uur zitten, met een lipstick erover heen is dat zo'n 5 uur. Vind ik helemaal top! Ook geeft 'ie niet af, je kunt dus rustig drinken en eten. Dat vind ik zo fijn aan lippotloden, ze geven veel minder (of niet) af, terwijl je hier met een lipstick bijna altijd wel last van hebt. 

Kijk is wat een pracht kleur. Het lip potlood is vrij droog, maar niet zo droog dat mijn lippen er van uitdrogen. 

Ik raad je dit lippotlood zeker aan! Wat een fijn product. De kleur is echt prachtig, precies wat ik zocht. Hij blijft lang zitten, droogt niet uit en flormar heeft nog een hele hoop andere prachtige kleuren. Natuurlijk is 'ie ook lekker budget!

Je kunt dit product kopen voor €3,95 bij de Flormar in Amsterdam of Enschede. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten