dinsdag 3 februari 2015

Review: Flormar Blush-on in 89 Classic Pink - Melissa

Vandaag mijn tweede Flormar review! Ik kocht in Amsterdam in totaal 3 producten van dit merk. Ik houd van blush, toch was het al een tijd geleden dat ik een nieuwe blush aan mijn collectie toegevoegd had. Ik mocht dus wel weer is een blush aanschaffen. Het werd deze blush (en stiekem nog één, die later online komt). Kijk je mee naar dit roze pareltje?


Ik vind de verpakking prima. De verpakking is stevig en netjes. Helemaal prima. Het is een 'halve' blush, in totaal bevat dit product 6 gram. 

Er zijn een aantal verschillende kleuren en soorten blush te koop, maar ik ging voor de meest simpele soort in nummer 89 Classic Pink. Een matte lichtroze kleur. Ik vond deze kleur echt prachtig. Het is een koele kleur.

De blush bevat ook nog een mooi motief. Als je de blush al vaak gebruikt heb, zal dit wel gaan vervagen. In de deksel zit ook nog een spiegel verstopt, dit heb ik helaas niet op de foto gezet.. Maar die zit er dus wel. Top!

Je krijgt er niet alleen een spiegel bij, ook een kwastje! Nou gebruik ik die toch nooit, maar er zullen vast meiden zijn die dit heel fijn vinden.

Wat ik vooral fijn vind aan deze blush is; je kunt hem heel mooi opbouwen met aanbrengen. Zin in een lichte blush? Of in een wat fellere? Beide kan! 

De blush blijft prima zitten, is niet te poederig en makkelijk in gebruik. 

De swatch is prima, ik vind het fijn als blushes niet al te gepigmenteerd zijn. Zijn ze dat wel? Dan gebruik ik ze niet. Ik houd van een licht kleurtje op mijn wangen en dat is precies wat deze blush mij kan geven.

Ik denk dat deze blush bij veel meiden mooi zal staan.

Ik ben enthousiast! De blush voldoet aan al mijn eisen: 
- Goed op te bouwen
- Blijft prima zitten
- Mooie vormgeving
- Niet ontzettend poederig.
- Goede prijs/kwaliteit verhouding

Deze blush is te koop bij de Flormar winkel in Amsterdam of Enschede voor €7,95.

Shoplog Amsterdam - klik hier.


1 opmerking: