zaterdag 21 februari 2015

Review: Essence like an unforgettable kiss duo blush - Melissa

Volgens mij keken we allemaal uit naar deze collectie en dan vooral naar de duo blush. De hartjes blushes vliegen je om de oren. Ieder (budget)merk hoopt de populaire hartjes van Too faced te kunnen namaken. Ook Essence doet een poging. Kijk je mee?
De vormgeving vind ik best tof, al zie je best dat dit geen Too faced hartje is. De verpakking is van karton en voelt vrij goedkoop aan. De deksel sluit wel redelijk. De kleuren op de verpakking vind ik tof en natuurlijk de hartjes vorm. ♥

Er zijn twee kleuren te koop; ik koos kleur 01 Nothing but lovestoned. De lichtere versie. In de verpakking zien de kleuren er prachtig uit!

De linkerkant kun je niet echt een blush noemen.. Die is écht veelste licht. Zelfs de allerlichtste huidjes kunnen deze niet als blush gebruiken. Maar daardoor vond ik dit product juist leuk; want als highlighter zou die misschien wel kunnen werken?

Helaas is het pigment echt mweh. Toen ik de kleur swatchte op mijn arm, viel het me nog mee. Je moet er wat moeite voor doen, maar er kwam toch wel kleur van af. Helaas werkt het op je gezicht niet zo. Ik dip mijn kwast in de poeder, er zit een stevige laag poeder op mijn kwast, maar wanneer ik op mijn gezicht ga; is er niks meer van over. 

Is dit een tegenvaller? Absoluut! Raad ik dit product aan? Zeker niet. 

Het is echt onmogelijk kleur te krijgen op mijn wangen en ik heb nog een vrij lichte huid. De verpakking is schattig, maar daar is ook echt alles mee gezegd. Ook de swatches op mijn arm verdwenen als de zon. 

Ik ga nog eens de make up revolution blushes aanschaffen; daar hoor ik een stuk betere dingen over. 

Dit product is te koop bij kruidvat voor €3,99. De collectie is limited editie, dus mocht je toch enthousiast geworden zijn na het lezen van mijn review, de producten zijn tijdelijk in de winkel.

1 opmerking: