woensdag 11 februari 2015

Review: Benefit they're real mascara - Melissa

Deze mascara is een populaire, vele grote beauty bloggers zijn er dol op. Dit maakte me natuurlijk nieuwsgierig. Normaal boeit mascara me eigenlijk weinig, ik koop een random mascara, maak hem op en koop een nieuwe. Ik heb vrij makkelijke wimpers, dus eigenlijk heb ik ook niet veel eisen. Toch ga ik vandaag proberen zo kritisch mogelijk te zijn over deze mascara van Benefit. Een goedkope mascara is dit namelijk niet. Benieuwd? Klik snel op 'Meer lezen'
De mascara belooft een hoop. Benefit heeft een test gedaan bij een test paneel, dit zouden de resultaten zijn:

94 % zag dramatische lengte en volume
90 % zag gekrulde wimpers van het begin tot het einde
94 % zag een zichtbare lift
100 % zag dat de mascara lang bleef zitten. Een speciaal borsteltje! Er staat zelfs op hoe je het beste met dit borsteltje kunt werken. Handy. 

De ingrediëntenlijst.

En het beloofde effect. 

Ik vind de verpakking top! Luxe, strak, netjes. Helemaal mijn smaak. Zo ben ik sowieso dol op alle verpakkingen van Benefit. 

Het borsteltje is van plastic en heeft korte stekeltjes en iets langere. Aan het einde/begin zit een bolletje, hiermee kan je goed bij de kleine wimpertjes in bijvoorbeeld je binnenste ooghoek. 

De foto's hieronder zijn een beetje geel geworden, sorry. 
Hierboven mijn wimpers zonder mascara en hieronder met de mascara van benefit! 

Mijn wimpers lijken een stuk langer en zijn op deze foto best goed gescheiden. Toch vind ik dat mijn wimpers niet steeds opnieuw zo goed gescheiden worden. De mascara moet je zorgvuldig gebruiken, want een spinnenpoten effect is goed te creëren met deze mascara en dat is niet wat ik wil.Wel blijft de mascara écht geweldig zitten. Je krijgt hem er bijna moeilijk af en hij is niet eens waterproof. Je wimpers zakken wel een beetje in na een hele dag, maar deze mascara blijft van alle mascara's die ik ooit gebruikt heb (en dat zijn er een hoop) écht het best zitten.


Maar is hij het geld waard? Ik weet het niet.. Ik gebruik hem met veel plezier en de mascara is zeker fijn, maar ik denk dat je voor het geld wat je betaald, toch beter opzoek kunt naar een goedkoper alternatief. 

Je kunt de mascara voor €24,50 kopen bij de Douglas. 

1 opmerking:

  1. Jouw wimpers zijn zo mooi! Hihi, ik zou willen dat ik ook zo'n effect kon krijgen. De mascara lijkt mij ook heel erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen