zondag 22 februari 2015

Review: Benefit Hoola bronzer - Melissa

Deze bronzer staat al zo'n jaar op mijn wenslijst. Steeds kocht ik hem niet.. nu heb ik hem gekregen voor mijn verjaardag! Ik krijg de zomer al weer in mijn bol, dus een nieuwe bronzer uitproberen; perfect. Dit is weer zo een gehypet product van Benefit. De laatste tijd zag je al een aantal Benefit reviews langskomen. Ik vind Benefit zo'n leuk merk!! Klik op 'Meer lezen' voor mijn mening!
Een tijdje terug reviewde ik een dupe van deze bronzer, namelijk de W7 Honolulu bronzer. Klik hier om naar dat artikel te gaan. Ik zal in dit artikel af en toe een vergelijking maken met de honolulu bronzer. Maar laten we starten met dit pareltje.

De verpakking is mooi. Het zit in een kartonnen doosje, veel mensen zijn hier tegenstanders van, ik zelf, vind het niet zo'n probleem. Ik vind de verpakking gewoon lief. Gelukkig sluit 'ie goed en kun je hem dus gerust meenemen. Dit was met de Honolulu bronzer niet zo. 


Er zit een kwastje bij, persoonlijk gebruik ik zulke kwastjes nooit. Toch heb ik hem vergeleken met het kwastje van W7. Dit kwastje is steviger, de haren zijn wat 'harder' en ook zijn de haren langer. Ik denk dat als je het kwastje graag gebruikt, het echt puur is wat je zelf fijn vind werken.

De Honolulu bronzer bevat 6 gram. Die van Benefit bevat 8 gram. Per 1 gram betaal je bij benefit: €4,13. Bij de W7 bronzer betaal je per gram; €0,75. Dat scheelt toch wel een hoop.

Het pigment is per-fect. Je kunt er geweldig mee werken, je kunt hem wat heftiger aanzetten of juist heel subtiel. De bronzer is vrij licht. Wat ik fijn vind.  Maar mocht je iets getinter zijn, dan ben ik bang dat wanneer je hem wilt gebruiken voor shapen, hij te licht is. 

Ik vind deze bronzer vooral heel mooi om te shapen, maar je kunt hem ook als bronzer all-over gebruiken. Hij bevat geen glitters of shimmers. De bronzer is ook niet kruimelig; dat is die van W7 wel. 

Hieronder zie je een vergelijking. Die van W7 is toch echt wel anders, donkerder, maar ook met andere ondertoon. 

De ingrediëntenlijst mocht je daar in geïnteresseerd zijn!
De swatches! Op de eerste foto zie je alleen de swatch van Benefit. Op de foto daaronder heb ik de bronzer van W7 erboven aangebracht. Dat is toch wel een wereld van verschil.

Die van W7 vond ik fijn, die van Benefit is ge-wel-dig! Wat een top product is dit. Je betaalt daar natuurlijk ook voor, dus mocht je dat geld er niet voor over hebben, de bronzer van W7 is ook fijn. Maar wat mij betreft is de bronzer van W7 dus absoluut geen dupe.  

Ik raad je dit product zeker aan. Ik denk dat je met deze bronzer ook echt een tijd doet.

Voordelen? Mat, niet kruimelig, lichte kleur, makkelijk in gebruik.
Nadelen? Prijzig

Mocht je enthousiast geworden zijn, je kunt dit product kopen voor €33,- bij de Douglas.

2 opmerkingen:

  1. Wel een heel groot verschil met die van W7. Die van Benefit is zo veel mooier van kleur en minder kruimelig. Wat leuk dat je ook de prijs per gram berekend hebt! Dat geeft echt een goed beeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de prijs verschrikkelijk, zeker voor de hoeveelheid product. Maar hij is wel mooi haha!

    BeantwoordenVerwijderen