dinsdag 17 februari 2015

Mijn verjaardagscadeautjes - Melissa

Zondag, 15 februari, werd ik zeventien. Ik had een hele leuke verjaardag met hele leuk cadeautjes. Het leek me leuk om te laten zien welke cadeautjes ik gehad heb. Ik ben goed verwend. Het zijn een hele hoop cadeaus zeg, dus ga er lekker voor zitten met een kop thee. Kijk  je mee?
Amber
Op de foto hierboven zie je al de cadeautjes, hieronder zie je de cadeautjes iets gedetailleerder, die ik kreeg van één van mijn oudste vriendinnetjes. Een lekkere kneipp verwenset met een huidolie, badbruistablet en een kleine douche. Een nagellakje van Catrice, dit is een luxury lacquer in de kleur 06 Bronze Upon a time. Als laatste kreeg ik de Andrélon Oil & Care anti-klit spray. Deze spray gebruik ik altijd voor mijn haar, dus dat is superhandig!

Floor (en haar ouders/broertje), Demi en mijn buren. 
Cadeaubonnen vind ik altijd superleuk! De VVV bon kreeg ik van Floor, haar ouders en haar broertje. De Douglas bon kreeg ik van een ander vriendinnetje en de Beauty&Parfum cadeaubon kreeg ik van mijn buren! 

Danielle
Een goede vriendin kwam aanzetten met een lush tasje; zo tof! Ik kreeg de Floating Fower bath bomb en de Twilight bruisbal. Helaas is er iemand tegen het tasje aangelopen en is de twilight bruisbal daardoor helemaal kapot. Gelukkig kan ik hem wel nog steeds in mijn bad gooien en zal die er niet minder lekker op ruiken. 

Sara, Dana en Beau
Drie vriendinnen hadden samen cadeautjes voor mij gekocht. Superleuke (roze) cadeautjes. Een pakje met marshmallows, heel schattig. Het so...? kiss me parfum die heel lekker ruikt. Een handcream van de hema. Een gezichtsmasker van de hema en een peach lipbalm van de hema! 

Opa & oma van mijn vaders kant
Ik wist al wat ik van mijn opa's en oma's zou krijgen, met beide was ik naar de stad geweest. Ik kreeg van de ene kant, de benefit Hoola bronzer, die stond al zo lang op mijn wenslijstje! Een dove body cream tester. En als kers op de taart, een prachtige armband! Het is alleen jammer dat de armband de hele tijd open schiet, dus ik moet even wachten met dragen tot er een soort beveiliging aan de sluiting is gemaakt. 

Opa & oma van mijn moeders kant
Mijn opa en oma's weten dat ik gek ben op witte chocolade, ik krijg eigenlijk ieder jaar wel witte chocolade van mijn opa en oma. Ook kreeg ik een supermooie ring, met een bijpassend kettinkje. Dit zijn hele subtiele sieraden, heel tof!


Oom Ronald
Van mijn oom kreeg ik twee boeken waar ik om gevraagd had. Ik had de film 'If I stay' gezien, die ik zo mooi vond, dat ik ook het boek wou. Ik heb dus het boek 'Als ik blijf' gehad, maar ook het vervolg 'Wacht op mij'. Ik kan weer even lezen! Klik hier voor mijn film review.

Mijn ouders
Van mijn ouders kreeg ik een mooie nieuwe laptop. Ik weet niet precies welke dit is, het is in ieder geval een HP met touch. Deze laptop kreeg ik voor mijn nieuwe school, want ik ben aangenomen op de school waar ik graag heen wou, wat ik al in een ander artikel vertelde. De foto's zijn bagger, maar het is zo'n glimmend ding, ik krijg hem er niet normaal op. 

Dit waren al mijn cadeaus, ik ben heel erg blij met alles. Ik heb een geslaagde verjaardag gehad, van mijn ouders kreeg ik trouwens ook nog een proefles autorijden. Ik ga vandaag een tweede afspraak maken!

1 opmerking:

  1. Oe, leuke cadeautjes. Je kunt wel zien dat ze jou goed kennen, zo veel beauty spulletjes en bonnen! Veel plezier ervan!

    BeantwoordenVerwijderen