zaterdag 7 februari 2015

Mijn rode lipsticks! - Melissa

Vroeger hoefde je echt niet met rode lipstick bij mij aan te komen. Maar daar ben ik vanaf; rode lippen zijn vet. Nog steeds vind ik het wel een feestelijk iets en draag ik geen rood naar school of werk. Maar voor feestjes? Perfect! Ik laat jullie vandaag mijn soorten rode lipsticks zien. Kijk je mee?


We beginnen met de felste rood van allemaal, de Essence longlasting lipstick in 03 Dare to wear. Een hele fijne, mooie lipstick. Mijn eerste rode lipstick. Dit vind ik een fijne lipstick en hij is lekker budget proof.


Dan gaan we naar een aantal lipsticks van Catrice. Deze lipstick komt uit de LE Viennart. Ik heb van die LE 2 lipsticks, dit is nummer 02 Klimt's gentle kiss. Een fijne lipstick met een hoop glitters!Dan gaan we naar de andere lipstick uit de LE Viennart. Dit is de lipstick van Catrice in 03 Klimt's ardent kiss. En ook deze kleur bevat een hoop glitters.

Dan een Ultimate shine gel colour van Catrice in 010 Love's Dr-wine. Dit is by far mijn favoriete rode lipstick. Voor feestjes is deze perfect. Aanbrengen is zo gemakkelijk. 

Dan heb ik nog een rood uit een LE van catrice, namelijk uit de LE Metallure. Dit is nummer 3 Alluring Red. Deze lipstick is vrij matte en mooi rood. 

Dan gaan we naar wat minder knallende rode lipsticks. Dit is een lipstick van Eyeslipsface. Dit is een studio lipstick in de kleur Ravishing Rose. Ik vind de lipstick niet zo fijn, helaas. 

Een Kiko lipsticks. Everybody loves kiko. Ook deze luscious cream lipstick in 513 Rubellite is prachtig. 

Ik schreef al een review van deze lipstick. Klik hier. 

Dat waren al mijn rode lipsticks. Welke vind jij het mooist?

Bedankt voor het lezen!

2 opmerkingen:

  1. Vooral Dear To Wear en Alluring Red vind ik super mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de foto kwaliteit zeeer laag, je laat een selfie zien ipv echt de lippen met kleur, en zoals ik al zei, de fotokwaliteit...

    BeantwoordenVerwijderen