maandag 23 februari 2015

Mijn make up van 20 Februari - Melissa

Het leek me leuk om zo af en toe te laten zien wat ik op een random dag voor make-up gedragen heb. Ik moet het even zonder Floor doen, dus hé, laat ik is wat nieuws proberen. Ik laat je de producten zien die ik op vrijdag 20 februari gedragen heb, een gewone schooldag! 
Ik begin altijd met foundation. Vandaag gebruikte ik de Catrice photo finish liquid foundation. Deze is helaas uit het assortiment, maar heel erg fijn! Daarna breng ik concealer aan. Ik ging voor de Kiko full coverage concealer. Daarna poeder ik het af. Hier gebruikte ik de Essence mattifying compact powder. 

Kiko full coverage concealer review - klik hier

Dan gaan we naar de wenkbrauwen. Ik gebruik het Catrice revoltaire smokey eye palette waar een kleur in zit die goed bij mijn wenkbrauwen past! Ook gebruik ik de lash brow designer van Catrice. Beide producten zijn heel vies, oeps. 

Dan gaan we verder met de ogen. Eerst breng ik natuurlijk oogschaduwbasis aan. Ik gebruik de Essence I ♥ stage eyeshadow base. Ik probeer het MUA undressed palette de laatste tijd te gebruiken. Die heb ik zo lang laten verstoffen. 

Dan maken we de ooglook natuurlijk af met mascara. Dit is de Infinity woman high definition mascara. Een erg fijne mascara.

Dan gaan we naar de wangen. Als blush ging ik voor mijn allereerste MAC product. De mineralize blush in Dainty, het blijft een prachtige kleur. Als bronzer koos ik mijn nieuwe liefde, namelijk de hoola bronzer van benefit. En als highlight ging ik voor de prachtige LE highlighter van Catrice, deze komt uit de Visionary collectie.

Benefit hoola bronzer review - klik hier

Dan naar de lippen! Ik ging voor een lipstick van Catrice. Dit is de Ultimate shine gel colour in 100 Sweet Macaroon. 

Ultimate shine gel colour 100 Sweet Macaroon review - klik hier

Dan laat ik nog even het parfum zien die ik die dag droeg. Dat is namelijk Prada Candy Florale. Een super lekkere geur!

De foto's zijn niet helemaal zoals ik wou. Maar laat me maar weten of het leuk is als ik zo af en toe laat zien welke producten ik die dag gebruikt heb. Eigenlijk wou ik er ook nog een full-face foto bij doen. Maar helaas regende het die dag zo hard, dat m'n make-up aan het einde van de dag er niet meer uit zag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten