vrijdag 6 februari 2015

Make-up Inspired: Beyoncé - XO (music video) - Floor

Mijn laatste en ook eerste 'Make-up Inspired'- artikel was alweer bijna 8 maanden geleden! Deze was over een Ariana Grande make-up look. (Klik hier voor dat artikel!) In dit artikel wilde ik een soort EOTD (Eye of the day) maken, met als inspiratie Beyoncé's make-up in haar muziek video van XO. Klik snel op meer lezen!


Mijn Inspiratie
Ik was vrij laat met het bekijken van de muziek video van XO, maar toen ik hem dan eindelijk keek viel Beyoncé's prachtige uitstraling mij meteen op. Natuurlijk is Beyoncé sowieso heel mooi, maar ik was heel benieuwd hoe de make-up look mij zou staan. Vandaar dat ik hem namaakte.
In deze look heeft Beyoncé een soort smokey-eye met gouden tinten. Ook draagt ze donker-rode lipstick. Ik heb de ooglook nagemaakt, ik droeg hem met Diva van MAC (klik hier voor de review). Hier heb ik geen foto's van, alleen van mijn ogen.De stappen
Ik heb de stappen voor jullie getekend, zo kan je goed zien wat ik heb gedaan.

Het oog zonder make-up.

De eerste stap is Primer. Verdeel je concealer/primer over je bewegend ooglid en eventueel nog wat concealer onder je oog.


De volgende stap is Mascara. Ik gebruikte 'Eye do' van Eyeko, klik hier voor de review. Beyoncé heeft natuurlijk mooie zwarte wimpers en met deze mascara probeerde ik vooral het pikzwarte te krijgen, en wat volume.


De look van Queen B is een soort smokey eye, vandaar dat ik een donkere bruine oogschaduw van Claire's als een soort eyeliner langs mijn wimperaanzet aanbracht. 


Over de donkerbruine oogschaduw en over mijn hele bewegend ooglid bracht ik een donker-gouden oogschaduw, ook van de Claire's aan. 


Als lichtste kleur gebruikte ik deze goud-gele oogschaduw van Teeez. Ik bracht hem aan in mijn crease en daarboven. Hierna blende ik alles door elkaar. 


Na het blenden bracht ik de donker-bruine oogschaduw nog een keer aan over de rest heen, weer aan de wimperaanzet. Ik wil namelijk dat deze lijn vrij duidelijk is, omdat Beyoncé natuurlijk hele mooie donkere ogen heeft. Ook probeer ik een beetje een wing aan het einde te maken, maar deze hoeft niet duidelijk.

De look is af!

Gebruikte producten

Teeez duo-oogschaduw 
geel-gouden oogschaduw

Claire's make-up palletje 
donker-gouden en donker bruine oogschaduw

Eyeko Lengthen & Strengthen Mascara 'Eye Do'

Urban Decay klein kwastje
voor oogschaduw bij de wimperaanzet

Body Shop Blend-kwast
voor blenden en gouden oogschaduwBedankt voor het lezen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten