donderdag 19 februari 2015

MAC Addict tag - Melissa

Binnen een paar jaar, of eigenlijk ben ik bang dat het nog geen eens 3 jaar is, heb ik een hoop MAC producten verzameld. Ik denk dat ik dus ook wel aansluit bij deze tag. Ik laat jullie op deze wijze al mijn producten van MAC zien. Zestien vragen over dit mooie merk. Kijk je mee?1. Hoe kwam je voor het eerst in aanraking met MAC?
Ik las een hoop beauty blogs, Vera was er dol op, Mascha was er dol op. Ik werd heel benieuwd naar dit merk. 

2. Hoe oud was je toen je voor het eerst een MAC product kocht en welk product was dat?
Dat was in december 2012, toen was ik dus nog net 14. Ik kocht de MAC mineralize blush in Dainty. Ik wist dat ik een blush wou, maar hoe het allemaal werkte bij MAC??? Ik swatchte een kleur, vond hem mooi, pakte een random doosje met een blush erin, wat blijkbaar een andere blush was en vroeg me af waarom die duurder was? Gelukkig was mijn 'miskoop' één van de bekendste blushes van MAC en is 'ie prachtig! 


3. Hoeveel MAC producten heb je in totaal?
Ik weet het niet precies.. tel ik het palette als één?? Als twee of als drie of zelfs vier?? Maar al mijn producten kun je in dat artikel zien, dus je kunt zelf tellen, hoe jij dat zou doen. Ik zou zeggen 18. 


4. Grootste MAC miskoop..
Ik denk dat dat Well dressed is, een blush. Ik wou deze percé hebben, maar de make up artist waarschuwde me al dat ik beter een ander kon kiezen; ik was eigenwijs. Deze blush bevat gewoon weinig pigment en is heel moeilijk om te gebruiken. Dat maakt hem de centjes echt niet waard..


5. Favoriete MAC product?
Ik kon niet kiezen tussen drie producten: 
1. Ik kocht van de week een groot MAC palette waar 15 kleurtjes in kunnen. Ik vind hem nu al geweldig, al is 'ie nog heel leeg. De kleuren Vapour en Mystery zitten er nu in. 
2. Mijn MAC Soft & gentle mineralize skinfinish die ik op schiphol kocht. 
3. Mijn wenkbrauwkwastje, dit is nummer 208. Deze is echt geweldig voor m'n wenkbrauwen. 


6. Favoriete MAC lipstick?
Ik bezit vijf MAC lipsticks. Klik hier om ze allemaal te zien; ik schreef er eerder al een artikeltje over. Ik koos er twee, eigenlijk draag ik m'n MAC lipsticks weinig tot niet.. Hebben jullie dit een lipstick lover ooit eerder horen zeggen? Wat erg. Maar als ik toch moet kiezen, kies ik voor Plumful en Sweetie.


7. Favoriete MAC mineralize skinfinish?
Ik bezit drie msf's; lightscapade, soft & gentle, perfect topping, eigenlijk vind ik ze alle drie prachtig. Maar laat ik hier dan voor Perfect topping gaan, die heb ik het nieuwst.


8. Favoriete MAC oogschaduw?
Ik heb vier kleurtjes; 2 in een palette, 2 in de normale verpakking. Ik denk dat ik voor Vapour ga, uit mijn palette, het is de wittige kleur. Ik vind het een prachtige highlighter, ik houd van zulke kleurtjes.


9. Favoriete MAC foundation?
Ik bezit helaas nog geen MAC foundation, maar ik wil graag de Studio fix fluid aanschaffen. 

10. Heb je al een MAC product helemaal op gemaakt en opnieuw gekocht? 
Nee, maar ik maak sowieso niet snel make-up op... 11. Welk MAC product staat er nog op je wenslijstje?
Welk  product niet? Mijn wenslijst is oneindig..
Lipsticks: Please me, chatterbox, craving, sunny seoul, viva glam miley, bombshell, pink plaid
Oogschaduw: Satin taupe, All that glitters, Patina
Foundation: Studio fix fluid
Paintpot: Painterly, bare study
Blush: Springsheen, fleur power, margin

12. Duurste MAC aankoop?
Ik denk mijn MAC palette, de onderdelen los zijn niet zo duur, maar het palette met de twee kleurtjes in totaal was 40 euro. Moet je de complete waarde bedenken bij een vol palette..


13. MAC product met de leukste herinnering?
Ik denk mijn Dainty blush, omdat ik toen echt een kluns was en helemaal geen flauw idee had hoe het werkte buiten de kruidvat. 

14. Favoriete MAC limited edition?
Ik heb twee LE items, de blush uit de Heirloom collectie in Sweet Sentiment; review. En de msf uit de Lightness of being collectie; review. Beide vind ik erg mooi, al baal ik nog steeds dat ik niks uit de Alluring Aquatic collectie heb kunnen bemachtigen. 


15. Wat zou MAC nog kunnen verbeteren?
Hmm.. goede vraag..

16. Producten die jij in het zonnetje wilt zetten? 
Ik vind de mineralize skinfinishes echt prachtig! En ook mijn lipliner is erg fijn en blijft eeuwig zitten.

Andere MAC reviews die ik ooit schreef en nog niet genoemd heb:
- Lipliner in 'In anticipation' - klik
- Blush in Dollymix - klik
- Lipstick in Lovelorn - klik 

Floor haar MAC reviews:
- Studio finish concealer - klik
- Mineralize rich lipstick in 'Luxe Naturale' - klik 
- Lip pencil in Soar - klik 
- Lipstick in Diva - klik
- Blush in Gingerly - klik

Welk product van MAC is jou absolute aanrader? 

1 opmerking:

  1. Logisch dat je niet kunt kiezen wat je favoriet is. Kon ik ook niet. Prachtige stash heb je! Leuk om te lezen

    BeantwoordenVerwijderen