woensdag 18 februari 2015

Favorite things at the moment #1 - Floor

Een tijdje terug kwam Melissa haar 'Favorite 5 things at the moment #5' online, (klik hier), en toen bedacht ik me dat ik hier nog geen artikel over had! Vandaar, benieuwd naar mijn favo-make-up producten? Klik snel op meer lezen.


MAC Lip Pencil 'Soar'
Deze beauty blijft in mijn favorieten, de kleur is zo mooi oud-roze en voegt net dat extra mooie toe aan een make-up look! Klik hier voor de review. 


L'oréal Paris Oogpotlood 'Color Riche le Kajal'
Van mijn oma kreeg ik dit oogpotlood voor kerst. Eerst dacht ik dat hij niet fijn zou zijn omdat hij zo dik is, maar dat valt me heel erg mee! Ik heb hem tegenwoordig altijd bij me.


Sephora Oil Blotting Papers
Deze Oil Blotting Papers, die je huid mat maken en olie opnemen, kocht ik van de zomer in Turijn, Italië. Klik hier voor de shoplog. Ik gebruik ze de laatste tijd steeds meer omdat ik hoop hiermee onzuiverheden te voorkomen. 


Eyeko Lengthen & Strengthen Mascara 'Eye Do'
Deze mascara van Alexa Chung voor Eyeko heb ik pas net een maandje, en ik ben er heel blij mee! In de mascara zitten verschillende ingrediënten die goed zijn voor je wimpers en het effect is geweldig, na 1 keer aanbrengen zie je gelijk zo'n mooi verschil en de kleur is echt pik zwart. Klik hier voor de review.


Kiehls Primer 'Pore Minimizing Potion'
Deze primer van Kiehls staat al heel lang in mijn favorieten-lijstje. Ik gebruik hem bijna elke dag en ben nogsteeds verbaasd over het effect: mijn huid wordt altijd gelijk mat als ik hem aanbreng!


Garnier Micellair Reinigingswater
Al eerder heb ik het over dit reinigingswater gehad, en ook op andere blogs heb ik er de laatste tijd meer over gelezen. Micellair reinigingswater is een nieuw soort make-up remover/ reinigingsmelk van Garnier dat je niet af hoeft te wassen en wat toch heel wat schoonmaakt. Ik gebruik het soms om m'n make-up er af te halen maar vooral als een toner.


L'oréal Paris BB-cream 'Skin Perfection'
Deze BB-cream heb ik al vrij lang, maar ik heb hem heel lang niet gebruikt. Tot ik hem laatst weer pakte. Sindsdien gebruik ik hem dagelijks. De BB-cream is niet heel dekkend maar voelt fijn en geeft net dat extra beetje cover-up, wat soms nodig is.


Labello 'Vitamin Shake - Acai bes & wilde appel'
In de etos viel mij deze labello gelijk op, of hij nieuw is weet ik niet maar ik had hem nog nooit gezien. Ik had wel een nieuwe labello nodig dus wilde hem proberen. En hij is heerlijk. Hij verzorgt mijn lippen goed en smaakt geweldig, een beetje als Chupa Chups lolly's in de yoghurt smaak, als je snapt wat ik bedoel. Ook ziet hij er mooi uit, zie de tweede foto hieronder.MAC Lipstick 'Diva'
Ik heb deze Lipstick nu 4 maandjes en hij is al heel ver gebruikt! Ik zie dat als een goed iets, ik heb hem namelijk niet zomaar zo vaak gebruikt. Ik hou van de mooie donkere rode kleur en mix hem ook met 'Luxe Naturale' van MAC (klik hier voor de review), samen maakt dit een mooie roze kleur. Diva is prachtig voor de feestdagen en voor diner's en avondjes uit. Klik hier voor de review.


Gosh Zwarte Nagellak 'NERO'
De laatste tijd is zwart mijn lievelingskleur voor mijn nagels geworden. Ik gebruik die van Gosh in de kleur 'NERO'. Ik vind Gosh nagellak altijd al heel fijn en zo ook deze. Soms draag ik hem met een beetje Glitter Top Coat van de Hema, dit geeft net wat meer 'leven' aan de nagellak.Bedankt voor het lezen!
Klik op de links hieronder voor meer favorieten:
1 opmerking:


  1. Redelijk geprijsde minecraft speelgoed intertoys is erg populair bij de kleuters en ook bij de kinderen. Mijn negen jaar oude zoon is een van hun fans en speelt er graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen