maandag 16 februari 2015

Chanel Spring 2015 Haute Couture - Floor

Chanel heeft een nieuwe collectie, Spring 2015 Haute Couture! Ik kwam deze collectie tegen op youtube en was verlieefd! Klik op meer lezen voor de collectie en mijn favorieten!


De Collectie

Mijn favoriet!Mijn favoriet!Mijn favoriet!Mijn favoriet!

Mijn Mening
Ik vond de show heel mooi. De witte bomen met de felle mooie kleuren zagen er prachtig uit, vrij rustig maar wel opvallend genoeg. Het paste mooi bij de prachtige kleuren van de collectie. Ik hou van bloemen dus deze collectie vond ik geweldig. Op dit filmpje (klik hier) zie je hoe mooi deze bloemen op de kleren gemaakt zijn. Alles is handgemaakt, vandaar dat het Haute Couture is. Wel vindt ik het voor Haute Couture heel bijzonder omdat het niet heel erg over de top is. Je zou alles ook op straat kunnen dragen. Maar de details zijn misschien wel het mooiste van de collectie. Op dit filmpje (klik hier) zie je hoe mooi ze de kledingstukken gemaakt hebben en de details, ook heb ik er een paar voor jullie uitgekozen die ik heel mooi vond:De show
Korte versie

Gehele show

Geen opmerkingen:

Een reactie posten