donderdag 15 januari 2015

Unboxing Styletone (the new vipbox) - Melissa

Iedere maand komt de vipbox binnen, ik wist dat die er aan zat te komen, maar de verpakking verraste me gelijk. Ook de naam... Ik zou toch de vipbox krijgen? Gelukkig zat er een hele uitleg bij. Kort gezegd: de naam van vipbox is veranderd in styletone. Nog steeds komen er 5 full-size producten in de box, maar ze willen wel de box verbeteren. Hmm, ik ben benieuwd. Kijk je mee?
De styletone box komt gewoon in een kartonnen doos met daar om heen het kartonnetje van hierboven die je er af schuift. Niet zo luxe, vind ik zelf.

Je ziet hieronder de uitleg over waarom de vipbox veranderd wordt. O.a ook omdat ze de box internationaal willen maken.

Dan zit er een poster bij, ja een poster, met de producten er op. Kon het erger? Wat verschrikkelijk zeg. Die poster mogen ze heel snel inruilen anders zou het voor mij al een reden zijn om de box om te zeggen. Hoe onhandig en lelijk. Ook dit vind ik geen luxe uitstralen. Laat de inhoud van de box nu maar heel goed zijn.

Pixi by petra tinted brilliance balm in Orchid Petal - €15,50
Toen ik dit product zag was ik enthousiast! Leuk, ik heb niet zo heel veel van deze lipbalms gehad, ook al zijn ze zo populair. Ik vond de felle kleur ook tof. De huls is groen. Helaas heb ik hem al even uitgeprobeerd en is de lipbalsem eigenlijk compleet doorzichtig, je ziet een heel klein licht tintje. Maakt hem wel makkelijker te dragen, toch had ik gehoopt op een feller kleurtje. 

Make up revolution go to hell palette - €8,99
Leuk dat er een product van Make up revolution in zit, wel had ik liever een ander product gehad. Make up revolution heeft prachtige verpakkingen maar dit product geeft me een 'kindergevoel'. Het lijkt een beetje speelgoed. Van die make-up die je als klein kind wou hebben. Gelukkig is het pigment top, dus dat maakt het toch nog een 'mooi' palette.

City Color matte lipstick  - €2,50
Ik kan de kleur niet helemaal ontdekken, ik weet niet of iedereen dezelfde kleur heeft of dat er meerdere kleuren zijn. Maar het is een hele mooie kleur lipstick. Ik heb hem nu één keer geprobeerd, hij voelde wel érg droog. Dit is geen iedere dag lipstick, wel was de kleur prachtig.


Emite make up eye pencil - €15,00
Dit is gewoon een donkergrijs oogpotlood. Niet heel bijzonder, ik ga deze weggeven in een winactie op ons instagram account! Dus wil je kans maken op dit potlood en andere beautyproducten ga dan naar @bloggincousins. 

Emite make up BB highlighting pen - €29,00
Dit is een pen die je onder je ogen kunt gebruiken als highlighter. Nice! Hier was ik zo benieuwd naar, hij werkt prima. Dit vind ik een leuk product, al had ik er geen €29,- voor betaald. Dat vind ik hem niet waard.

Dit was de inhoud van de vipbox. Je krijgt je €12,50 ruimschoots terug. Deze box was in waarde maar liefst €61,- (als mijn hoofdrekenen goed gegaan is). Alle producten zijn fullsize. Ondanks dat ik vrij negatief was, vind ik dit toch een goed gevulde box. Ik ben benieuwd naar de volgende box. Maar die poster moet écht weg, hoe verschrikkelijk.

2 opmerkingen:

  1. Die poster is echt armoedig, maar ik moet zeggen dat ik de inhoud echt een stuk mooier vind dan de inhoud van de meeste boxen. Ik vind de kwaliteit van boxen echt achteruit gaan de laatste tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt, de inhoud is goed. Maar dit is natuurlijk de eerste nieuwe box...

      Verwijderen