zaterdag 10 januari 2015

The lipstick tag - Melissa

Vandaag heb ik een tag. Ik ben een ongelooflijke lipstick lover. De laatste tijd probeer ik niet te veel make-up te kopen en dus ook geen lipstick. Wat best lukt, maar toch ben ik er dol op. Dit leek me dus een perfecte tag voor mij. Klik snel op 'Meer lezen'

1. Hoeveel lipsticks heb jij in je collectie?
Ik denk 40.. Valt best mee toch??? 
2. Hoe berg jij je lipsticks op?
Ik heb een helmer kast van de ikea. Mijn 4 laatste high-end lipstick berg ik op in mijn everyday bakje,hoe die eruit ziet, kun je hier lezen. Inmiddels is de inhoud flink veranderd, maar je ziet zo wel over welk bakje ik het heb. De rest van mijn lipsticks heb ik in de bovenste lade van mijn helmer kastje. Ik gebruik de antonius (denk ik) lade indeler van de ikea. Waar ik in een klein vakje de wat luxere lipstick heb en in een groot vak de rest van mijn lipsticks rechtopstaand heb. Dit valt altijd om en is dus heel erg onhandig. 
3. Wat was je allereerste lipstick en hoe oud was je toen?
Ik zou het niet weten. Ik heb één felroze lipstick van miss helen. Dat is de oudste die ik me herinner. Ik draag hem nooit, maar vind de kleur wel nog steeds erg tof. 

Kiko smart lipstick in 902

4. Heb je wel eens een lipstick opgemaakt en hoe oud was je toen?
Ik heb nooit een lipstick opgemaakt... 
5. Wat is je lievelingslipstick en welke heeft het mooiste hulsje?
Wat een rotvraag. Ik heb zoveel fijne lipsticks. maar mijn absolute favoriete lipsticks zijn die van YSL.  Ik heb er twee gereviewd, klik hier en hier. Ook Floor heeft er één gereviewed. Klik hier. Qua kleur blijft het de lipstick van Urban Decay in Turn On. Klik hier voor het review. 
MAC lipstick in Angel

6. Wat is je lievelings budget lipstick?
Hmm, moeilijk. Essence of catrice. Beide vind ik erg fijn. Catrice heeft meerdere fijne lijnen, van Essence vind ik alleen de lijn met de zwarte huls fijn. Dus ik denk dat Catrice deze wint. 
Essence longlasting lipsticks

7. Welke lipstick draag je het meest in het dagelijks leven?
Dat verschilt eigenlijk veel. Toch denk ik dat ik ook hier weer voor de lipsticks van YSL ga. 
8. Voor welke lipstick heb je de meeste moeite gedaan om hem te krijgen?
Ik heb eigenlijk nooit moeite gedaan, maar ik denk dat de lipstick van Urban Decay het moeilijkst verkrijgbaar is en ik heb hem gekocht terwijl ik eigenlijk al op het afspreekpunt moest staan. Dus toch een beetje moeite. 

MAC lustre lipstick in Plumful

9. Wat is je grootste lipstick miskoop en waarom?
Ik was een periode erg in de hele lichte roze kleuren. Toen kocht ik een lipstick van Gosh, met het verkeerde licht in de kruidvat, bleek die thuis paars. Nu vind ik roze met een paarse ondertoon prachtig. Maar wat stond deze lichtpaarse kleur met glitters me ongelooflijk slecht zeg. 
10. Welke lipstick staat op je verlanglijstje?
Meer YSL lipsticks op dit moment: Pink in Devotion, Fetish Pink en Rose opera
Ook staan er een aantal MAC lipsticks op namelijk: Chatterbox en Please me. 

Je bent natuurlijk vrij om de tag over te nemen. Hopelijk was het leuk om te lezen.

Q: Wat is jou favoriete lipstick? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten