maandag 26 januari 2015

Stash flash: Blushes - Melissa

Roze; glitters; blush, ik ben er dol op. Vandaag laat ik je mijn blushes zien. Op dit moment telt mijn collectie 23 blushes. Al een tijdje terug liet ik mijn lipsticks en lipglosses zien. Of ik echt langs alle delen van mijn make-up stash ga; ik weet het niet. Mocht er iets specifieks zijn wat je graag ziet, laat het vooral weten! Dan kan ik daar wat mee doen. Maar voor nu, kijk je mee naar mijn pareltjes? 

Overig
Vanaf linksboven, met de klok mee: 

Glossybox Kryolan in 01 Glossy rosewood
Kiko LE Life in Rio blush in 04 Atlantic Camellia - review
VS Makeup in Can't resist
Milani baked powder blush in 05 Luminoso 

Essence

LE Beauty beats in 01 Groupie at heart
Silky touch blush in 50 Sweetheart
LE Me & my icecream cream blush in 01 Ice bomb
LE Rock out in 01 Global icon

Overig

Sleek blush in Rose gold - review
The balm blush in Cabanaboy

MAC

LE Heirloom mineralize blush in Sweet Sentiment - review
Mineralize blush in Dainty
Satin blush in Well dressed
Sheertone shimmer blush in Dollymix - review

Catrice

Illuminating blush in 020 Coral me maybe
Illuminating blush in 010 I am nuts about you
Defining blush in 050 Apropos Apricot

Overig

Rival de loop mono rouge in 03 Pink grapefruit
Beauty uk blusher in 03 pink
Flormar blush-on in 89 Classic pink

Eyeslipsface

Studio blush in Candid Coral 
Studio blush in Twinkle Pink
Studio blush in Mellow Mauve

Review van Candid Coral en Twinkle pink - klik hier.

Dit waren al mijn blushes. Hopelijk was het leuk om te zien, mocht je van een bepaalde blush nog swatches of iets willen zien, laat het dan even achter, dan zal ik die via onze instagram (@bloggincousins) laten zien!

2 opmerkingen: