zondag 18 januari 2015

Review: YSL Rouge Volupté 9 Rose caresse lipstick - Melissa


Yves saint laurent heeft mijn lipstickhart gestolen. Ik zou al mijn lipsticks (ja, ook mijn MAC lipsticks(!)) inruilen voor een mooie YSL lipstick collectie. Dit is mijn derde YSL lipstick. Over mijn andere twee schreef ik ook al een review. Maar ik wil jullie dit kleurtje ook laten zien. Meer zien van dit gouden pronkstukje? Lees dan snel verder.
Oh, wat houd ik toch van de verpakkingen van YSL. Het geeft me zó een luxe gevoel. Natuurlijk is het ook écht een luxe product, ook omdat je er aardig wat geld voor neer legt. De verpakking is trouwens ook redelijk zwaar. Niet zo'n goedkoop stukje plastic.

Nummer 9 Rose caresse stond al een tijdje op mijn wishlist. Ik bezit al twee anderen lipsticks van YSL, maar dit zijn beiden de rouge volupté shine. Ze hebben de zelfde verpakking, alleen zijn dat dus lipsticks met een glansje. Ook Floor heeft één YSL lipstick, die als review op de blog staat. Klik hieronder door naar de andere reviews: 

Rouge volupté shine 8 Pink in confidence - review
Rouge volupté shine 13 Pink in Paris - review
Rouge volupté shine 16 Orange impertinent - review


Zoals je misschien weet wanneer je mijn blog volgt, ben ik dol op de Urban Decay lipstick in Turn on. Deze lipstick heeft een roze kleur maar met een paarse toon. Hetzelfde geld voor deze lipstick van YSL. Hij heeft het wel iets minder als mijn lipstick van UD. Klik hier voor het review van die lipstick. 

De lipstick is donkerroze met dus een soort paarse ondertoon. Ik denk dat dat de beste beschrijving is die ik kan geven. De lipstick is goed draagbaar, hij is aanwezig maar niet to much. Ik vind de kleur absoluut prachtig. Ondanks dat hij niet bij de 'shine' collectie hoort, glimt hij wel.

Misschien is de foto hieronder niet de mooiste, maar hier zie je wel ontzettend duidelijk de kleur. Precies zo, is 'ie ook in het echt. 

Zoals ik al vaker mee gedeeld heb, de YSL lipsticks blijven perfect zitten. Ze brengen ongelooflijk fijn aan, super zacht. Ondanks dat het hele romige lipsticks zijn, blijven ze erg goed zitten. Ook het pigment is ge-wel-dig. 

Oh, Yves Saint Laurent steelt opnieuw mijn hard, ik ben helemaal gek op deze glimmende gouden lipsticks. Ik wil meer, ik wil meer, ik wil meer. De lipsticks zijn perfect voor mij, ze drogen niet uit, blijven goed zitten en er zitten een hele hoop prachtige kleuren in de collectie.
Wel kosten ze je wat.. aardig wat.. Deze lipstick kost je €34,95 en is te koop bij Douglas, Ici Paris en de Bijenkorf. Bij de Ici paris zijn ze (geloof ik) net iets goedkoper. 


1 opmerking:

  1. Wat een pareltje is het toch ook. Ik heb nóg niet lipstick van Yves Saint Laurent. OMG inruilen voor zelf MAC lipsticks. Je maakt me heel erg nieuwsgierig

    BeantwoordenVerwijderen