zaterdag 17 januari 2015

Review: MAC Mineralize skinfinish in Perfect topping - Melissa

Oh, MAC heeft echt prachtige LE's. Zo ook de Lightness of being collectie. Waar deze msf uit komt, de msf is al eerder gelanceerd in een andere LE, maar zit niet in het vaste assortiment. Ik zat te twijfelen tussen een blush of msf, ik moet echt even streng zijn met make-up kopen, en ging toch voor een mineralize skinfinish. Klik op 'Meer lezen'. 

Het product kom gewoon in de originele verpakking van M.A.C. Geen speciale verpakkingen voor deze LE. Wel heeft het product zelf een erg leuk patroontje. Een soort gebreid motief. Dat maakte me nóg nieuwsgieriger. 


Ik moet nog steeds wennen aan de nieuwe verpakkingen. Ik vind het nog steeds niet geweldig, Geef mij de oude verpakkingen maar. Deze zijn wel met magneetsluiting, wat dan wel weer netjes is. 

Deze msf heeft 9 gram. Dat is 1 gram minder als een normale mineralize skinfinish. Waarschijnlijk door het patroontje. Je betaald wel dezelfde prijs als voor een normale msf. Ik vind dat deze best een beetje op de welbekende Soft & gentle lijkt. Deze is alleen iets lichter en meer roze.

De highlighter is vrij licht en daarom zou dit ook een mooie kleur zijn voor nóg lichtere huidjes als de mijne. Hij geeft mijn huid een mooie glans. Het pigment is dik in orde! Wat een prachtig product zeg.


Ik ben helemaal tevreden. Wat een mooie toevoeging aan mijn collectie. Je kunt deze kopen voor €29,50 bij MAC counters of online. Mijne kocht ik online op http://www.maccosmetics.nl/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten