woensdag 14 januari 2015

Review MAC Mineralize Rich Lipstick 'Luxe Naturale' - Floor

Mijn tweede MAC Lipstick! Dit mooie dingetje kocht ik vrij impulsief in Amsterdam. Ik zag hem, probeerde hem, en kocht hem! Ik zocht al heeeeel lang een nude lipstick. Beniewd wat ik van deze 'Mineralize Rich Lipstick' vind? Klik snel op meer lezen!

De vormgeving
Omdat dit een Minerale lipstick is heeft hij een andere vorm dan de meeste MAC lipsticks. Dit vind ik raar en best wel lelijk. Opzich vind ik het mooi dat de dop mat is en de onderkant glimt, maar de vorm vind ik gewoon lelijk. De dop is wel magnetisch, wat fijn is als je hem open of dicht doet. Hij voelt fijn om vast te houden. Wel vind ik dat hij heel groot lijkt terwijl dat wel meevalt als je de lipstick helemaal uitdraait. Ook mooi vind ik dat er 'MAC' op de onderkant staat. Dit staat heel netjes.
De lipstick zelf
De lipstick heeft een rare kleur. Hij is heel licht, bijna mijn huidskleur. Dit geeft een raar effect wat hem juist mooi, maar ook apart maakt. Maar naast dit is de lipstick zelf heel fijn om te gebruiken. Hij voelt heel fijn als je hem aanbrengt en ook gewoon op je lippen. Hij plakt niet ofzo en glimt wel. Er zitten ook hele fijne glitters in de kleur, maar deze zie je nauwlijks.
 Swatches
Zoals je hieronder kan zien is de kleur vrij licht en als je hem licht aanbrengt zie je hem heel erg zitten, vooral rond droge plekken. Dit is ook waarom ik hem op het eerste gezicht echt lelijk vond. Maar, na een 2e laag aan te brengen was dit veel minder. 


 Alleen lipstick op mijn onderlipOp beide lippen

Op mijn hand..

..en uitgeveegd op mijn hand

Dat je droge plekjes makkelijk ziet is wel een nadeel aan de lipstick. Dit word een stuk minder als je met je vinger de lipstick een beetje uitveegd. Hierdoor verminderd de kleur een beetje maar zo wordt hij wel egaler. Ik vind dat de lipstick mijn lippen dikker laat lijken, dit komt denk ik door de glans.
De man die mij hielp in de MAC-store zei dat Soar heel mooi bij deze lipstick zou staan, maar dat het dan wel een stuk rozer zou worden. Hij had gelijk vind ik. Samen met Soar (klik hier voor de review!) krijg je een zachte roze kleur die wat levendiger is dat Luxe Naturale, en minder donker dan Soar. Ook krijg je zo een mattere finish en blijft het allemaal langer zitten. 


Info en Plus&Min-punten
Prijs: €23
Verkrijgbaar bij de MAC-store, in de Bijenkorf, bij de Douglas en online (klik hier)

+ Bijzondere natuurlijke kleur
+ voelt heel fijn
+ fijn om aan te brengen
+ mooie finish

- beetje prijzig
- rare verpakking
- met 1 x aanbrengen krijg je geen mooi resultaat
- kan lelijk staan


Conclusie
Als je naar mijn plus&minpunten kijkt lijk ik niet heel erg tevreden. Opzich ben ik dat wel. Nogmaals, de lipstick is echt fijn om te gebruiken. Ik heb nooit eerder een mineralize lipstick van MAC geprobeert dus ik weet niet of ze allemaal zo zijn, maar dat denk ik wel. Over de kleur ben ik nog steeds niet helemaal zeker. Het rare is dat ik hem soms echt lelijk vind, maar soms ook echt heel mooi. Hij kan heel indrukwekkend mooi staan, het is een bijzondere kleur. Met de juiste make-up kan hij echt heel mooi zijn, dit is ook waarom ik hem kocht. De vormgeving is ook niet zó erg. Ik denk dat ik er wel blij mee ben. Als je benieuwd bent hoe hij bij jou staat zou ik hem zeker even proberen, misschien is het wel een hele mooie kleur voor jou!


Bedankt voor het lezen!

1 opmerking:

  1. Goed artikel! Ik denk dat hij mij inderdaad een beetje dood laat lijken. Bij jou is hij erg mooi, subtiel!

    BeantwoordenVerwijderen