zondag 25 januari 2015

Review: MAC lip pencil in 'In anticipation' - Melissa

Lip liners zijn hot. Kylie Jenner heeft de trend van de lipliner helemaal teruggebracht. Nu passen de kleuren die haar zo geweldig staan, mij totaal niet. Wel ben ik geïnspireerd geraakt door haar. Ik kocht in de afgelopen maanden veel lip potloden. Ik heb vrij dunne lippen en door het gebruik van een lip potlood lijken mijn lippen net iets voller. Benieuwd naar deze lip liner van MAC? Klik op 'Meer lezen'


Ik wou een zachte kleur, de make-up artist raadde me deze kleur aan. Niet te roze, niet te bruin. Ik probeerde hem op mijn lippen en vond hem best aardig. Ik besloot niet te twijfelen en hem gewoon lekker impulsief te nemen. Ik kan overigens geen Nederlandse reviews vinden van dit potlood..


Ik vind de MAC lipliners er erg luxe uit zien.Gewoon een zwarte verpakking met de tekst erop en de kleur kun je zien aan het einde. Verder is er niet veel bijzonders aan de verpakking.

De kleur is roze maar met een beetje een oranje ondertoon? Hmm, niet wat ik wou. De kleur is dus toch niet helemaal wat ik zocht, maar ik denk dat vele deze kleur wel top vinden. Het is een hele zachte kleur, je kan hem goed onder een lipstick gebruiken.


Je kunt je lippen hier geweldig mee in kleuren. De lip liner blijft ook echt perfect zitten. Ik denk dat 'ie alleen zeker zo'n 4/5 uur houdt en wanneer je er lipstick overdraagt blijft 'ie zeker 6 uur zitten. Dat vind ik echt top! 
Kijk dat pigment! De kwaliteit is echt ge-wel-dig. De lipliner geeft bijna tot niet af, drinken kan je doen zonder kleur af te laten. Ook droogt 'ie je lippen niet uit. 

Voordelen:
+ Blijft supergoed zitten
+ Geeft niet af
+ Heeft veel pigment
+ Droogt je lippen niet uit

Nadelen: 
- Niet goedkoop
- Velletjes zie je zitten

Ik ben tevreden. Al is de kleur toch niet wat ik hoopte. Dat kan ik toch nog makkelijk oplossen door er een ander kleurtje lipstick of gloss over te dragen. 

Dit lip potlood koop je voor €18,50 bij de MAC pro store of winkels met een MAC counter. 


1 opmerking: