woensdag 7 januari 2015

Review: Kiko luscious cream lipstick 513 Rubellite - Melissa

Lipstick, ik krijg er niet genoeg van. Dus toen ik een bestelling plaatste bij kiko moest er natuurlijk een lipstick m'n mandje in. Ik had al twee smart lipsticks, die prima bevielen, wat me benieuwd maakte naar de wat luxere lipsticks van kiko. Ik koos een luscious cream lipstick in de kleur 513 Rubellite. Benieuwd hoe deze lipstick mij bevalt? Klik snel op 'Meer lezen'
Oh, wat geeft kiko mij toch altijd een luxe gevoel. Netjes in een doosje, net als bij MAC. Kijk de verpakking van de lipstick, hoe prachtig. Ook nog is heel stevig, wel moet je even wennen aan hoe de lipstick open gaat. Dat laat ik wat verder in dit artikel ook zien.

Hier staat het uitgelegd, je drukt op de bovenkant van de huls, waardoor je onderaan de lipstick eruit kan trekken. Dit systeem heeft chanel ook! 
Ik drukte op de bovenkant en tada; daar is een extra stukje aan de onderkant. 

En dan heb je de lipstick; hoe mooi. Dit is een beetje een rode kleur, vrij opvallend. Ik had hem lichter verwacht. De kleur stelde me een beetje teleur. Ik weet niet of ik hem echt mooi vind staan.. Gelukkig maakt de verpakking voor mij een hoop goed.

De lipstick is erg creamy en blijft zo'n 3 uur zitten. Na een uur zit 'ie nog perfect, daarna vervaagt hij langzaam. Een drankje overleeft 'ie wel, maar een hapje kost wat meer moeite. Hij droogt mijn lippen niet uit. De lipstick is goed gepigmenteerd en bevat geen glitters of shimmers. Wel een klein glansje, maar dat vind ik best mooi.  

Voordelen:
+ Goed betaalbaar
+ Prachtige verpakking

Nadelen:
- Blijft niet ontzettend lang zitten

Ik vind dit een leuke lipstick, ik wil zeker nog een andere kleur uit deze lijn proberen. Of ik deze kleur nog veel ga dragen, ik denk het niet. Ik vind hem toch vrij heftig en weet ook niet zeker of 'ie me wel echt staat.

Deze lipstick kun je kopen op http://nl.kikocosmetics.eu/ en kost €6,90. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten