zondag 4 januari 2015

Review: Kiko full coverage concealer - Melissa

Een mooie basis is belangrijk, vind ik. Vandaar dat ik altijd opzoek ben naar een goede foundation + concealer + poeder. Deze concealer trok mijn aandacht. Ik ging opzoek naar reviews en las vrij positieve. Dit zou écht een goed dekkende concealer moeten zijn. Vind ik dat ook? Klik snel op 'Meer lezen'
Het eerste wat mij opviel: wat een kleine verpakking! Oké, zo duur is het product niet, maar dit was toch wel onder verwachting. Dit product bevat 2 gram, niet gek veel, maar ook niet eens heel weinig. Ik begin ondertussen wel aan de kleine verpakking te wennen en merk ook dat je écht heel weinig product verbruikt per keer.


Ik koos voor de kleur 02 Natural, omdat al mijn concealers eigenlijk iets te licht zijn. Ik kies meestal de lichtste kleur, maar besloot nu dus voor een tintje donkerder te gaan. Dat vind ik een goede keus, zoveel donkerder is de kleur niet, toch sluit 'ie wat beter aan op mijn huid.

De concealer dekt vrij goed, toch kan 'ie op sommige plekjes wel wat in de lijntjes trekken of een soort schilfertjes achterlaten. Wel blijft deze concealer echt goed zitten. Op hele rode plekjes moet je hem wel tussentijds bijwerken. De concealer is wel vrij stroef, je moet hem goed uitsmeren, wat niet altijd even makkelijk gaat.

Hier zie je dat de concealer echt wel goed gepigmenteerd is. Full coverage? Hmm. Misschien dat dan weer niet. Toch ben ik best tevreden, voor normale rode plekjes werkt dit prima!

Voordelen: 
+ Redelijke dekking
+ Reddelijk betaalbaar
+ Zuinig in gebruik
+ Blijft goed zitten

Nadelen:
- Potje is heel klein
- De concealer kan een beetje een cakey effect geven. 

Je kunt deze concealer voor €7,50 bestellen op http://nl.kikocosmetics.eu/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten