woensdag 21 januari 2015

Review: Flormar revolution perfect lipstick R15 - Melissa

Dat Floor en ik een dagje naar Amsterdam gingen, weet je waarschijnlijk al als je ons op instagram volgt of onze blog volgt. Zoals jullie misschien ook wel weten, zit er in Amsterdam een flormar. Daar moesten we natuurlijk heen, beide kochten we er wat. Ik kocht onder andere deze lipstick. Dit is de kleur R15 Incognito in Pink. Benieuwd? Klik op 'Meer lezen'

Al een tijd ben ik bezig met mijn zoektocht naar de perfecte nude lipstick. Niet te bruin, niet te licht, niet te roze; ik ben lastig. Maar misschien dat mijn zoektocht hier kan stoppen. De lipstick die ik namelijk koos is vrij nude. Risky, want ik ben niet snel tevreden over nude lipstick.

De verpakking is echt top. Dit ziet er toch supertof uit? Ook is de verpakking stevig en sluit hij goed. Mooie verpakkingen vind ik toch altijd een pluspunt, ik ben wel gevoelig voor verpakkingen. Ook heb je met deze verpakking niet zoveel gevaar dat je de dop in de lipstick stoot. Want daar heb ik toch zo'n hekel aan, gelijk je mooie lipstick verpest.

Hieronder zie je de kleur; niet echt bruin, niet té roze. Is dit dan de kleur voor mij?


De kleur is semi-matte. Mooi! Het is een roze kleur, maar met een bruine tint erdoor. Top, want teveel roze maakt me zo barbie-achtig en teveel bruin, hmm, nee. Voor veel mensen zal deze kleur niet echt 'nude' zijn. Maar ik heb vrij gepigmenteerde lippen, dit is dus een goede nude voor mij. 

Een hele draagbare kleur, ik denk dat die bijna iedereen mooi zal staan. 

Ook heeft die echt voldoende pigment. Mocht je nog meer dekking willen, valt 'ie ook goed op te bouwen. Het voelt alsof de lipstick in je lippen trekt, je voelt de lipstick na 10 minuutjes helemaal niet meer zitten. Daardoor geeft 'ie dus ook niet zo erg af op glazen. De lipstick brengt wel fijn aan en blijft zo'n 2/3 uur zitten. Daarna is bijwerken wel nodig. De lipstick droogt mijn lippen niet uit, dat is fijn, veel matte lipsticks zijn erg uitdrogend, deze niet.

Hieronder zie je de kleur op mijn lippen en een full-face foto. 

Ik ben tevreden! De lipstick geeft genoeg kleur af, blijft prima zitten en de kleur staat me! Misschien is mijn zoektocht naar een goede nude hier wel klaar? 

Je kunt de lipstick kopen voor €7,95. In Amsterdam zit het flormar filiaal op de kalverstraat. Ik dacht dat er alleen een flormar filiaal in Amsterdam zat, maar daar ben ik niet zeker van. 

2 opmerkingen:

  1. Hele mooie kleur! Ik ben gek op Flormar, jammer dat hij alleen in Amsterdam zit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zit niet alleen een flormar in amsterdam, enschede heeft er ook eentje

    BeantwoordenVerwijderen