dinsdag 13 januari 2015

Review: Benefit world famous neutrals eyeshadow kit - Melissa

Benefit, wat een prachtmerk. Ik kwijl altijd een beetje weg bij de schappen van Benefit. Dit palette had ik al een tijdje op het oog. Maar ik kon hem niet online bij Douglas vinden. Dus ik dacht dat die niet meer beschikbaar was. Tot ik door de Douglas liep en dit palette zag staan; die moest mee. Ik kocht het palette als kerstcadeautje voor mezelf. Hoe bevalt het palette?
Er zijn twee versies van dit palette, ik koos de most glamorous nudes ever. Het palette komt in een doosje met dezelfde opdruk. Supernetjes en wat is de opdruk mooi. Ik vind dit ook echt weer een pareltje. Zulke verpakkingen zijn heel welkom in mijn collectie.

Dit is dan het palette, net een boekje. Het boekje is van karton, wel stevig. Maar karton word natuurlijk wel snel vies, dus daar moet je een beetje opletten. Wat ik wel lastig vond met foto's maken is dat het boekje niet open kan blijven staan. Dit kan ook wel nadelig zijn in gebruik, dat 'ie continu dichtslaat.

Kijk nou naar de inhoud. Prachtige kleuren en wat mij over de streep trok bij het kopen van dit palette: de 2 creaseless cream shadows. Ik heb al één full-size cream oogschaduw van Benefit en die is geweldig! Als je onze blog volgt, weet je dat ik dat al meerdere malen verteld heb. Maar hier zitten maar liefst twee nieuwe kleurtjes in om uit te proberen!
Ik vind het een goede variatie aan kleuren. Wel zijn bijna alle kleuren met shimmer. Behalve call my buff. Een matte highlighter. Dat is wel prettig, vind ik toch wat mooier.

Hieronder zie je de potjes en op een verdere foto zie je een vergelijking met een normale creaseless cream shadow.
Een normale cream oogschaduw van Benefit kost je €19,00 en bevat 4,5 gram. Deze potjes bevatten 3,2 gram. 
Birthday suit is een vrij neutrale bruine kleur met een gouden glans. Een hele mooie basiskleur. 
My two cents lijkt wel een beetje op Birthday Suit maar is meer brons. 
Er zitten ook twee basislooks bij die je kunt maken met dit palette. Handig voor als je dat lastig vind. Hieronder zie je Playtime tips maar er is ook een Daytime tips. 

Ja, de foto hieronder is verschrikkelijk maar je ziet wel duidelijk hoe je de boekjes kunt uitklappen, daaronder zit een klein spiegeltje verborgen.
Van links naar rechts:
My two cents, Birthday Suit, it's complicated, call my buff, gilt-y pleasure, kiss me, i'm tipsy. 
Op de achterkant van het doosje (niet van het palette) staan alle kleuren. Handig.

Ik ben heel blij met dit doosje. Ik ben dol op het merk Benefit en ik hoop nog veel meer moois van dit palette te kunnen toevoegen aan mijn collectie. De oogschaduws, zowel de cream oogschaduws als de poeder, blijven perfect zitten en zijn goed gepigmenteerd.

Dit palette is te koop bij o.a Douglas en kost €32,-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten