dinsdag 6 januari 2015

My life in pictures: December - Floor

December, the most wonderful time of the year! Ik hou van december en ik kijk er elk jaar weer naar uit. Benieuwd hoe mijn december dit jaar was? Vol met dingen om te vieren! Klik snel op meer lezen, veel lees en kijk plezier!
3 DEC - Verjaardag beste vriendin vieren in VIP
Voor haar 17e verjaardag gingen we gezellig met wat vriendinnen bij Very Italian Pizza eten, dit was al een leuk begin van december.3 DEC - Hunger games deel 3 - part 1 
Na het etentje gingen we naar de film, met z'n alle naar The Hunger Games deel 3: Mockingjay! (part 1 natuurlijk). Ik vond hem heel leuk maar vond wel dat hij heel kort leek terwijl hij 2 uur duurde. Ik ben er nog niet uit of dat negatief of juist positief is haha.
5 DEC - Sint vieren
5 december was het natuurlijk pakjesavond. Elk jaar vieren wij het eigenlijk met een zak vol met cadeautjes, omdat mijn broertje net pas niet meer geloofd. Maar dit jaar zeiden mijn ouders dat we niks aan cadeaus gingen doen. Dit vonden wij prima, maar op pakjesavond stond er toch een klein zakje voor de deur, met 4 chocoladeletters erin. Ken je deze reclame? (Klik hier), dat hadden mijn ouders dus gedaan haha. In de tuin stond een grote zak met cadeautjes. Ook was een vriendin van mij nog langsgekomen en hebben we de hele avond spelletjes gespeelt.8 DEC - Sinterklaas vieren met vriendinnen
Met mijn vriendinnen vierde ik ook nog sinterklaas. We hadden allemaal 5 goedkope cadeautjes gekocht en hadden een leuke avond met lekker eten en leuke cadeautjes!13 DEC - Kerstgala
Met school had ik natuurlijk een kerstgala. Ik had een leuke avond en droeg mijn mooie lipstick van MAC: Diva. Klik hier voor de review!19 DEC - Verjaardag beste vriendin vieren met diner
Mijn andere beste vriendin was in mei jarig maar had nog geen feest ofzo gegeven, en daarvoor is het natuurlijk nooit te laat! Als een soort kerstdiner hadden we een diner bij haar thuis, supergezellig! Ik had net mijn kerstlook gefilmd, klik hier voor de video, dus ik was nog helemaal kerstig en mooi opgemaakt.


20 DEC - 2 weken lang werken
Zoals ik in mijn vorige life-in-pictures al had vermeld, heb ik nieuw werk bij een chocolade en koffie winkel. Deze twee weken zijn altijd de drukste weken van het jaar, vandaar dat ik veel moest werken. Dit was erg zwaar maar ook leuk en lekker verdienen natuurlijk!

23 DEC - Nieuwe pup halen: Bello!
Mijn vader had hem pas net gespot toen we hem al konden ophalen, onze lieve kleine puppie. Ons leukste kerstcadeau. Over hem heb ik ook al een artikel gemaakt; klik hier!
24-25 DEC - Kerst vieren met mijn moeder's familie
Kerstavond vieren we standaard bij mijn oma in twente, en dit jaar was dat met de pup! Heel lekker en gezellig natuurlijk en 1e kerstdag hadden we een leuke wandeling gemaakt met de familie.26 DEC - Kerst vieren met mijn vader's familie
2e kerstdag bracht ik met mijn vader's familie en Melissa door. We hadden een diner waar elk gezin een steentje aan had bijgedragen en gingen daarna dobbelen. Iedereen kreeg drie cadeautjes.
28 DEC - Sneeuw?
Na de kerst keek ik verbaasd uit mijn raam s'ochtends, ik zag sneeuw! Ze hadden het voorspeld maar ik was de hoop alweer verloren. Jammer genoeg was de sneeuw erg nat en sompig en na eerst ijs t worden was het na twee dagen alweer weg. Maar alles beter dan vorig jaar, toen we helemaal geen winter hadden ;).
30 DEC - Love, Rosie
In de Cosmogirl las ik over deze film, gelijk wilde ik erheen. Toen hij bij mij in de buurt draaide ben ik erheen gegaan. Ik ga er nog een review over schrijven!

31 DEC - Oudjaar!
December eindigt waar het nieuwe jaar begint. Voor mij was het een leuke avond met famile en vrienden. Ook Bello was erbij, hij vond het helemaal niet eng! Gelukkig maar anders was ons nieuwjaar minder leuk geweest.Geen opmerkingen:

Een reactie posten