zaterdag 3 januari 2015

Mijn favorieten uit 2014 - Floor

2014 is voorbij en 2015 is begonnen. Wat waren mijn favorieten dit jaar? Klik snel op meer lezen!
Maybelline NY Master Precise Liquid Eyeliner

Van mijn nichtje leende ik begin dit jaar deze eyeliner en er ging een wereld voor me open. Ik had eindelijk die perfecte eyeliner gevonden! Het werd nog mooier toen ik ontdekte dat ik er ook heel makkelijk tattoo's mee kon 'faken'. klik hier voor de review

Urban Decay Bamboo Pallet

Ik weet niet meer wanneer ik dit Pallet kocht, maar ik had er eerst echt spijt van. Hij was afgeprijsd maar nogsteeds 35 euro. Ik gebruikte hem bijna niet. Maar dit jaar zag ik opeens de goeie dingen van dit pallet en heb ik hem superveel gebruikt. Link naar look 1 met dit PalletLink naar look 2 met dit pallet.

Yves Saint Laurent Lipstick no. 16 Orange Impertinent

Deze beauty kocht ik op advies van Melissa, die er ook 2 van heeft (review no. 13) (review no. 8). Het is een mooie koraal achtige felroze kleur en hij smaakt naar watermeloen. Deze zomer droeg ik hem bijna elke dag. Klik hier voor de review!

L'oréal Paris Skin Perfection Dagcrême 

Dit jaar heb ik mijn perfecte dagcrême gevonden. Hij is van L'oréal Paris, uit de Skin Perfection lijn. Hij is superhydraterend en heel fijn om te gebruiken. Voor meer info, klik hier voor de review!

Catrice Absolute Eyecolour oogschaduw no. 080 

Ik zag deze oogschaduw en dacht, dit is hem! Ik zocht namelijk al best wel lang naar een beetje bruine matte mooie oogschaduw voor net dat meer 'schaduw' in mijn oog. Ik kocht hem en gebruik hem sindsdien echt elke dag. Klik hier voor de shoplog!

Sjaal Costes

Deze sjaal paste ik voor de lol en ik was gelijk verliefd. Hij is lekker warm maar hij kan ook prima in wat warmer weer. Ook de print vind ik heel leuk! Klik hier voor looks en de shoplog!

Vanille Parfum Anthropologie

In New York was ik in de prachtige winkel van Anthropologie. Een mooi merk met ook een mooie winkel. Ik wilde iets kopen maar wist niet wat en toen zag ik dit mooie parfummetje staan. Hij ruikt vrij sterk maar wel lekker naar Vanille en hij is sinds ik hem heb gekocht mijn favoriet. De geur blijft vrij lang hangen en is heel zoet maar wel lekker zoet. Klik hier voor de shoplog.

Abercrombie Kort Spijkerbroekje

Ook in New York zocht ik naar een mooi kort broekje van Abercrombie. Altijd al vond ik ze zo mooi maar ik kocht ze nooit om de prijs. Maar in New York was hij iets van 10 euro goedkoper dan in Europa, dus besloot ik hem toch te passen. Hij zat zo lekker en mooi dat ik hem kocht. De stof is zo strechy en zacht; echt een superfijn broekje! Klik hier voor de Shoplog New York.

Mijn truien-obsessieTruien-obsessie is misschien een beetje overdreven, maar dit jaar ben ik heel veel van truien gaan houden. Gewoon basic truien die je altijd ergens overheen aankan doen en alijd goed zijn. Ik ben blij dat ik eindelijk iets heb gevonden dat bij mij past en altijd goed is. Iets waar ik me altijd goed in voel. Het begon bij deze shoplog (klik hier), waar ik 2 truitjes kocht. Hierna kocht ik er nog meer en ik draag ze veels te vaak. De zwarte mohair trui van de H&M draag ik thuis heel veel, ik leef er echt in. Ik was zo blij met mijn aankoop dat ik hem zelfs als een gebeurtenis in mijn 'My life in pictures' had gezet, klik hier!

MAC Matte Lipstick: Diva

Nog zo'n beauty. Deze mooie lipstcik kocht ik nadat ik hem voor de lol probeerde. Eerst schrok ik van de intense, donkere kleur maar na een tijdje vond ik hem toch heel mooi en bijzonder. Hij heeft iets heel eigens en de kleur veranderd ook heel erg als je hem dik of dun aanbrengt. Ik ben er superblij mee. Klik hier voor de review!

Kiehl's Pore Potion Primer

Voor het eerst ging ik bij de 'Kiehl's-stand' in de Bijenkorf kijken, waar ik naar advies vroeg voor mijn huid. Mij werd deze primer aangeraden. Hij matteerd mijn huid echt heel goed en helpt goed tegen vettigheid. Hij heeft nog niet al mijn porieën 'geminimized' maar het voelt gewoon echt goed als ik hem gebruik. Hij stond zelfs op nummer 1 in mijn 'Top 15 most used products' -lijst! (Klik hier).

MAC Sheertone Blush: Gingerly

Dit was mijn eerste jaar dat ik iets van MAC kocht, en dit was mijn eerste MAC-aankoop: de Sheertone Blush in Gingerly. Het is een roze-oranje-bruine kleur, een blush die ik ook als een soort bronzer gebruik. Hij geeft mij echt een mooie gloed alsof ik lekker in de zon heb gezeten. Klik hier voor de review!

Nike Revolution Sneakers

Deze superfijne sneakers zijn nu al zo vaak door mij gedragen, en dat terwijl ik ze dit jaar in mei kocht, in New York. Ik heb ze bijna elke keer als ik ging werken aangehad omdat ze zo fijn ondersteunend zijn en gewoon heerlijk zitten! Ik merkte echt verschil in hoeverre mijn voeten moe waren wanneer ik deze sneakers of andere schoenen droeg. Klik hier voor de shoplog!

Tumblr

Beste ontdekking en favoriet van 2014? Tumblr. Ik weet niet meer hoe ik op deze site belande, maar dit jaar ben ik echt verslaafd geworden. Tumblr is mijn grootse inspiratiebron geworden en echt een plek waar ik heen ga voor mooie foto's, verhalen en ik ook serieus dingen leer over mensen. Ik ben zo blij dat ik het gevonden heb. Klik hier voor mijn tumblr! Neem gerust even een kijkje op mijn tumblr-blog en laat je inspireren!

Ik wens jullie allemaal een super 2015 toe! 
Mijn 2014 was geweldig en ik hoop dat 2015 net zo, of zelfs beter word. 
Het beste!


2 opmerkingen: