maandag 19 januari 2015

Mijn everyday bakje - Melissa

Dit bakje kon je al eens eerder zien in een artikel, maar ik merkte dat de inhoud ontzettend veranderd was. Dus leek het me leuk om eens een update te maken. Ik heb nog steeds hetzelfde bakje staan, alleen met anderen producten erin. Benieuwd? Klik dan snel op 'Meer lezen'
Mocht je benieuwd zijn hoe mijn everyday bakje er een halfjaar geleden uit zag, klik dan hier om naar dat artikel te gaan.


We beginnen met de lipsticks, ik doe mijn nieuwste high-end lipsticks erin en de oudste gaat er dan uit. 
We beginnen bij YSL en gaan dan met de klok mee:
♥ YSL rouge volupte 9 Rose caresse - review
♥ MAC lustre lipstick in Sweetie
♥ MAC lustre lipstick in Plumful
♥ MAC frost lipstick in Angel

Dan gaan we naar het tweede gedeelte, hier heb ik mijn wenkbrauwpoeder en een concealer.

♥ Catrice Revoltaire smokey eye palette 01 Toxic Combination
♥ Kiko full coverage concealer - review

Dan gaan we naar het grote platte vlak, het serum hoort er niet echt bij, maar die wou ik uittesten en anders vergeet ik dat steeds.

♥ Lancome advanced serum tester
♥ Catrice poeder
♥ Essence kabuki kwast

Dan gaan een vakje verder, een dun hoog vakje. 

♥ Catrice lash brow designer
♥ Essence I ♥ Stage eyeshadow base
♥ Infinity woman high definition mascara

En dan nog een groot vak, ik had in m'n everyday bakje altijd maar één mascara, maar omdat het iedere keer regent nu ook een waterproof en ook m'n benefit mascara, want ik ben bang dat 'ie verdwijnt als ik hem in mijn normale mascara bakje leg.

♥ Benefit they're real mascara
♥ W7 Captain matte foundation - review

♥ Maybelline volum express waterproof mascara
♥ Maybelline master precise liquid eyeliner


Dit waren alle producten die ik in mijn 'everyday' bakje heb staan. Ik gebruik niet al deze producten iedere dag (duh), maar ik vind het heel prettig om mijn basisproducten op mijn kaptafel te hebben. 

Bedankt voor het lezen. 

1 opmerking:

  1. Mooie producten zitten er in je every day bakje! Als ik de mijne nu zou leeg halen zit er waarschijnlijk producten in die ik helemaal niet everyday gebruik haha.

    BeantwoordenVerwijderen