vrijdag 2 januari 2015

Mijn doelen voor 2015 - Melissa

Allereerst: Ik hoop dat voor een ieder van jullie 2015 prachtig gaat zijn. Gelukkig nieuwjaar!
Ik ga het vandaag hebben over de dingen waarvan ik graag wil dat 2015 ze gaat waarmaken. Goede voornemens, wie houdt zich er aan? Toch heb ik ieder jaar wel een aantal punten waar ik aan wil werken. Die deel ik vandaag en hopelijk kan ik dit jaar m'n voornemens houden!
Hii I'm Olaf
1. Mijn examen halen
Dit staat wel op één, als ik m'n examen niet haal, mag ik hem niet nog een keer doen. Nu denk ik wel dat het me gaat lukken, ik sta nu heel goed gemiddeld, maar toch, je weet het nooit. Ook hoop ik dat ik de juiste keuze maak voor een nieuwe opleiding.

2. Gezonder leven
Ik eet slecht, ik lust niet veel groente, niet veel  fruit, eigenlijk lust ik gewoon heel weinig. Ik eet heel erg ongezond. Ik heb daar de laatste maanden al hard m'n best voor gedaan, maar in 2015 wil ik dat zeker doorzetten. Meer sporten hoort daar ook bij! Ik wil graag werken aan een lichaam waar ik honderd procent happy mee ben. 

3. Minder druk maken
Ik denk over alles na, maak me over alles druk. Ik heb een slecht zelfbeeld waardoor ik mij ook snel zorgen maak over wat anderen vinden en denken en zeggen. Levert soms veel stress op. Ik wil het dit jaar allemaal wat meer loslaten. 

4. Wat netter zijn
Ik ben een ontzettende rommelkont. Mijn kamer is altijd wel een troep, mijn schoolwerk is een troep. Ik houd gewoon niet zo van opruimen. Heel eerlijk: Dingen die ik niet doen wil, gebeuren ook niet. Misschien moet ik ook maar is wat minder daaraan vast houden.


5. Throw yourself through every open door.
Wat vaker 'ja' zeggen. Wat meer kansen neem, meer risico's. Ik kan vrij terughoudend zijn of mensen van me afstoten omdat ze te dichtbij komen. Misschien moet ik mensen meer toe gaan laten in mijn leven.

6. Stoppen met nagels bijten
Dit is iets wat ik al zolang zeg, ik denk dat dit al een voornemen is voor zo'n 8 jaar. Misschien lukt het dit jaar?

7. Heel veel nieuwe plekjes zien
Ik wil zo graag reizen, ik wil de wereld zien. In 2014 heb ik best wat nieuwe plekken gezien, London was voor mij nieuw, Curaçao ook en in Willingen (Duitsland) was ik al eens geweest, maar dat kon ik me niet meer supergoed herinneren. Oh en ik ben ook nog in Düsseldorf geweest voor de eerste keer.

8. Meer genieten van alle kleine dingen
Ik ben het wel aan het leren, ik kan zo intens genieten van m'n dieren of anderen dingen. Zon, muziek, dans, als de lucht heel mooi is, dat soort dingen. Ik ga echt me best doen om dingen te waarderen en een momentje te nemen om er van te genieten.

Ik denk dat dit het wel was. Ik ga me best ervoor doen. Wat hoop jij dat je in 2015 kunt halen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten