zaterdag 31 januari 2015

Favorite 5 things at the moment #5 - Melissa

Vandaag laat ik jullie weer mijn 5 favorieten producten van het moment zien. Het is een tijd geleden dat ik zo'n artikel maakte. In Oktober was de laatste keer, tijd voor een update dus. Welke producten gebruik ik nu heel graag? Ik laat het je zien. Kijk je mee?

Ik begin met een palette van MUA. Dit palette kocht ik al een hele tijd terug, toen MUA net te koop was in Nederland. Toch verdween dit palette eigenlijk een beetje tussen mijn make up. Ik ben gewoon zo dol op Au natural van Sleek, dat al mijn andere paletten overbodig lijken? Toch liet ik mijn geliefde sleek palette de laatste tijd wat vaker vervangen door dit undressed palette van MUA. 

Sleek Au natural palette - review


Dan een product die ik in de sale kocht. Een aantal keer per jaar veranderd het assortiment bij Essence en Catrice. De producten die het schap verlaten worden dan verkocht voor 50 % korting. Ik nam deze foundation mee. De photo finish 18h liquid foundation van Catrice. Wat is 'ie fijn!! 

Dan een product waar ik al een heel positief review over schreef; namelijk de full coverage concealer van kiko. Nog steeds is 'ie superfijn. Wel word de verpakking erg vies; zoals je hieronder ziet. Hij dekt heel goed en blijft goed zitten. Maar als je alles over deze concealer wilt weten, kun je natuurlijk even het review bekijken! Klik hier om naar dat artikel te gaan.

Dan een product uit de styletone box. Of terwijl; de oude vipbox. Dit is een BB highlighting pen, ik had er nog nooit van gehoord. Dus ik was heel benieuwd. Ik gebruik de pen onder mijn ogen, wat heel prettig werkt. Hij geeft niet volledige dekking, maar dat eis ik ook niet. Deze pen is van het merk Emite make up. 

Unboxing styletone box - klik.

Dan alweer het laatste product. Het was te verwachten, maar deze plek is natuurlijk voor mijn nieuwe YSL lipstick. Ik weet niet hoe vaak ik het nog kan herhalen: YSL lipsticks zijn geweldig. Maar ze zijn wel heel erg duur. Dit is een rouge volupté in nummer 9 Rose Caresse. Klik hier voor het review. 

Heel erg bedankt voor het lezen. Wat is jou echte favoriet op dit moment?

4 opmerkingen:

  1. Wat kerk dat je die pen uit de Styletonebox ook echt gebruikt. Meestal blijven producten uit boxen bij mij toch vaak liggen. Zonde!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat kerk dat je die pen uit de Styletonebox ook echt gebruikt. Meestal blijven producten uit boxen bij mij toch vaak liggen. Zonde!

    BeantwoordenVerwijderen