donderdag 8 januari 2015

Ervaring van een aantal webshops - Melissa

Vandaag vertel ik hoe mijn bestellingen verliepen op een aantal webshops. Zelf vind ik het altijd wel belangrijk om eerst op te zoeken of een website betrouwbaar is en hoe lang de levertijd is. Toch is dit altijd best moeilijk te vinden, daarom ga ik jullie vandaag vertellen over de webshops waar ik ervaring mee heb. Aangezien ik best een online shopper ben. Mocht je dus benieuwd zijn op welke webshops ik besteld heb en of ik er een goede ervaring mee heb. Lees dan snel door!
Boohoo.com
Ze hebben op boohoo vaak net wat originelere kledingitems. De kleding op boohoo is denk ik nét een paar euro duurder als H&M. Toen ik bij boohoo bestelde vond ik het een beetje spannend aangezien ik ook wat negatieve reacties had gevonden. Zo konden de maten heel verschillend uitvallen en was terugsturen nog een hele opgaven. Ik bestelde twee shirts, gewoon in m'n eigen maat en die waren helemaal goed. Ik vind de kwaliteit erg goed. De verzendtijd op boohoo is 3-5 dagen dacht ik. Mijn bestellingen was volgensmij na 4 dagen binnen. Boohoo geeft aan vanaf 40 euro gratis te verzenden, daar zat ik over heen, toch zijn er bij mij toen verzendkosten in rekening gebracht. Ik denk dat dit een foutje is geweest. 
LoveIsLauderxx Tumblr


Nelly.com
Ik bestelde een jurkje op Nelly. Ze hebben hier altijd een ontzettend groot aanbod van kerstjurkjes. Helaas viel het jurkje dat ik bestelde verschrikkelijk. Rond je armen zat 'ie zo strak, je kwam er bijna niet meer uit, het jurkje prikte gewoon in je oksels(?). Ik heb echt geen enorm dikke armen, dus het lag niet zo zeer aan mijn figuur. Beetje jammer, wel was het jurkje al snel binnen en was het retouren vrij makkelijk.

Eyeslipsface.nl
Ik heb hier twee keer besteld, de eerste keer duurde het vrij lang voor mijn bestelling binnen was, de tweede keer niet. Elf verpakt de producten vrij netjes met doosjes en plastic. Het is mij nooit gebeurd dat er iets kapot was, de producten van elf zijn natuurlijk lekker goedkoop, helaas zijn de verzendkosten dat niet. Pas vanaf €75,- krijg je je pakketje gratis thuis.. Met make-up van €1 tot €6 euro is dat een heel hoog bedrag. Vind ik erg jammer, voor de rest ben ik erg tevreden met de site en de verzendingen.
ELF Haul - Don't forget to check out the post up in ten minutes on my blog ~ littlebeauty-bug.blogspot.ca
Makeupmusthaves.nl
Dit pakketje kwam supersnel aan, de verzendkosten zijn niet hoog en vanaf €40,- wordt je pakketje gratis geleverd. Top! Ook zat alles goed verpakt, ik ben helemaal tevreden.

Forever21.com
Ik heb hier meerdere malen besteld, pakketjes kwamen altijd netjes aan. Bestellen is makkelijk, vanaf €75,- wordt je pakketje gratis geleverd, dat is best te doen. Anders zijn de verzendkosten best prijzig, dacht ik.
<3.

Ebay.com
Ik vind ebay zooooo chil! Het is zo lekker goedkoop en tot nu toe zijn al mijn pakketjes altijd netjes binnen gekomen. Ik vind het heel makkelijk om er te bestellen, enige nadeel is dat het via paypal moet. En natuurlijk duurt het een hele poos voor je pakketje er is.

Bol.com
Word ontzettend netjes geleverd, twee keer boeken besteld, ook tweedehands. Één keer is mijn tweedehands bestelling geannuleerd. Jammer, maar voor de rest werd altijd alles zo netjes geleverd. Heel snel ook. Enige jammere is dat er bij tweedehands boeken  €1,99 servicekosten bij komen.
add a caption

Douglas.nl
Ook hier ben ik helemaal tevreden over. Meerdere keren wat besteld. komt snel aan, netjes verpakt, top! Ook is het bezorgen ALTIJD gratis.
Lipstick
Iciparisxl.nl
Ik heb hier één keer besteld. Het kwam netjes binnen, goed beschermd. Mijn pakketje werd snel geleverd en ook ici paris heeft geen bezorgkosten. Het bestellen hier is super makkelijk.

Hopelijk heb je hier iets aangehad, dankjewel voor het lezen!

1 opmerking: